Događaji T-Info Turizam

Nagradni konkurs – Najlepša planinska priča

Turistička organizacija Srbije raspisala je konkurs za najlepše „Planinske priče“ i poziva sve blogere i ljubitelje odmora u planinama da na svojim ličnim ili kolektivnim blogovima objave tekstove koji najbolje dočaravaju doživljaje sa planina u Srbiji.

planinske-price

Da bi se tekst našao u konkurenciji potrebno je da u naslovu sadrži oznaku #planinskeprice i da bude prijavljen u aplikaciji na Fejsbuk stranici TOS-a. Svi radovi koji ispunjavaju pravila i uslove biće objavljeni u okviru aplikacije i naći će se u konkurenciji za nagradno putovanje.

Autori 10 najlepših „planinskih priča“ po izboru žirija u kome se nalaze dva poznata blogera, Vladimir Stanković (DedaBor) i Predrag Supurović, kao i menadžer za odnose s javnošću u turističkoj organizaciji Srbije, Sandra Vlatković, biće nagrađeni trodnevnim putovanjem na Zlatibor.

Na putovanju ih očekuje skijanje na Torniku, uživanje u spa & wellness centru, obilazak Tare i gastronomski doživljaji užičko-zlatiborskog kraja, sve to uz druženje sa kolegama blogerima iz cele Srbije i regiona. Pobednici će biti smešteni u poznatom zlatiborskom hotelu MONA.

Konkurs je otvoren do 4. februara (12:00), dok će imena pobednika biti objavljena 6. februara.

Za prva dva dana na konkurs je stiglo već 18 priča koje se mogu pročitati ovde

About the author

Administrator

Dodajte komentar

Click here to post a comment

Kategorije

Reklama

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: