Događaji Društvo Obrazovanje

Odlični rezultati osnovaca na okružnim takmičenjima

A_Colorful_Cartoon_Students_Taking_a_Test_In_a_Classroom_Royalty_Free_Clipart_Picture_100708-144043-917053

Ovih dana su održana okružna takmičenja iz srpskog jezika i književnosti, geografije i hemije. Učenici osnovnih škola sa teritoriji opštine Čajetina su imali veoma zapažene rezultate.

Na okružnom takmičenju iz srpskog jezika i književnosti su osvojena tri prva mesta i dva druga mesta.

Učenik šestog razreda OŠ Dimitrije Tucović, Nikola Mitrović koji je imao 19 od mogućih 20 poena. Isti broj poena su imale i Tijana Stanić, učenica sedmog razreda OŠ Milovoje Borović i Teodora Kutlašić, učenica osmog razreda OŠ Dimitrije Tucović.

Učenice osmog razreda OŠ Dimitrije Tucović, Milojka Tanasijević i Ana Gavović su osvojile drugo mesto na ovom takmičenju.

Na okružnom takmičenju iz hemije učenica sedmog razreda OŠ Dimitrije Tucović, Marija Đukić je osvojila drugo mesto.

Što se tiče okružnog takmičenja iz geografije, koje je održano u Bajinoj Bašti, osvojena su četiri treća mesta. Učenik sedmog razreda OŠ Milivoje Borović, Andrija Petrić je osvojio 84 poena, Dragana Rajevac (OŠ Dimitrije Tucović) je imala bod manje. Dragica Ječemenica OŠ Dimitrije Tucović) je imala 81 poen, a Matija Dragutinović 80.

Mladim talentima čestitamo na uspehu i želimo im puno uspeha u daljim takmičenjima. Takođe, zasluge za ove rezultate pripadaju i njihovim nastavnicima koji su ih pripremali za takmičenja.

 

 

About the author

Administrator

Dodajte komentar

Click here to post a comment

Kategorije

Reklama

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: