Događaji Izbori Politika Vesti Video

Uništeni bilbordi i reklama SNPa

Danas se predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, obratio medijima povodom učestalih napada i nanošenja štete imovini privatnih lica i političkih partija.

bilbord-izbori-pocepan

Naime, tokom noći polomljena je svetleća reklama Srpske narodne partije u Čajetini, a demolirani su i bilbordi ove stranke na Zlatiboru. Tim povodom je predsednik opštine Čajetina i potpredsednik SNP-a rekao:

“Mi smo u više navrata upozoravali aktiviste Srpske napredne stranke da ne uništavaju imovinu, o tome obaveštavali policiju, ali to nije vredelo. Tokom noći kamenovane su prostorije SNP-a u Čajetini gde je razbijena svetleća reklama, postavljamo pitanje šta će sledeće biti i kome će biti razbijena glava ili uništena imovina. Slučaj je prijavljen policiji i očekujemo reakciju tužilaštva. Ako je ovo model ili pravilo ponašanja u Srbiji, da se ovako na vandalski način u sred dana uništava imovina, postavljamo pitanje da li ćemo preživeti od strane ovih ekstremista i batinaša Srpske napredne stranke.”

reklama-snp-ostecena

Stamatović putem medija apeluje na nadležne institucije i na premijera Vučića da upozore aktiviste po Srbiji, da ne rade ovakve stvari. Konkretno u Čajetini, morali bi se urazumiti i civilizovano prihvatiti izborne rezultate, poručio je predsednik opštine Čajetina.

Ovim povodom, medijima se obratio i Arsen Đurić, direktor Turističke organizacije Zlatibor i predsednik OO Demokratske stranke Srbije u Čajetini rekavši da je ovaj čin narušavanje privatne imovine. Smatra da je takvo ponašanje neprimereno i da je to vandalski čin, iako je u više navrata apelovano, pre svega na aktiviste Sprske napredne stranke čiji aktivisti to i rade.

“Pretpostavljam da je razlog takvom ponašanju, izuzetno dobar rezultat koji će na lokalnim izborima ostvariti naša koalicija (SNP,DSS,PUPS)”, zaključio je Đurić.

About the author

Administrator

Dodajte komentar

Click here to post a comment

Kategorije

Reklama

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: