Koncerti Kultura Manifestacije Turizam Video

Letnji ulični erski kabare večeras na Kraljevom trgu

U petak 4.avgusta 2017 u Čajetini je održan deseti Letnji ulični erski kabare. Uz pesmu orkestra Bid bend iz Zrenjanina, prepoznatljivi zlatiborski humor i kabaretsku predstavu “Brak ustvari ljubav” u kojoj igraju Kristina Savić i Vladan Savić.

Ovom prilikom su uručene i nagrade za najbolje aforizme na ovogodišnjem konkursu za najbolji aforizam na temu “Posle briga razbibriga”. Žiri u sastavu: Ljiljana Rakić – predsednik žirija, Zoran Bogdanović i Mirjana Lopin Drizo je odlučio da prvu nagradu osvaja aforizam Živka Vujića iz Banja Luke, druga je pripala Radu Đergoviću iz Šapca a treća Abdurahmanu Haliloviću iz Rijeke.

Film Smešna strana Zlatibora je zasmejao prisutne podsetivši mnoge na razne zgode i nezgode Zlatiboraca i njihovih komšija i prijatelja. Ovde treba posebno pohvaliti rad Nikole Nikića koji je odradio odličan posao u pripremi zvuka za ovaj film.

Druženje je završeno kabaretskom predstavom “Brak ustvari ljubav” gde je uz dosta smeha i pesme predstavljen prosečan brak u Srbiji, i kako muškarci i žene reaguju u pojedinim situacijama i koliko je to komično…

Letnji ulični erski kabare se nastavlja danas gde će zlatiborska publika imati priliku da se zabavi na Kraljevom trgu večeras.

About the author

Administrator

Dodajte komentar

Click here to post a comment

Kategorije

Reklama

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: