Koncerti Kultura Video

Zlatibor open dance 2016

open-dance16-6

U subotu 10.decembra Zlatibor je ugostio najbolje plesne ansamble Srbije, Rumunije, Bugarske, BiH… Više stotina plesača se nadmetalo u više od dvadeset plesnih disciplina. Ljubitelji plesa su mogli između ostalog da pogledaju baletske, hip hop, disko koreografije u pet starosnih grupa u pojedinačnim i grupnim nastupima.

open-dance16-2

Zlatibor je na ovogodišnjem takmičenju predstavljao Sava Mijailović član plesnog studija Maga Magazinović, koji sa puno uspeha predvodi Dunja Mahorčić.

On je izveo solo koreografiju uz poznati hit Majka Džeksona “Smooth Criminal” što mu je donelo i prvo mesto u kategoriji children solo.

This slideshow requires JavaScript.

Balestski studio Maga Magazinović iz Užica je na ovom takmičenju osvojio šest prvih mesta, a posebnu pažnju su izazvali nastupi grupe Kišne kapi (odeljenje Beograd) i formacija Tarantela (odljenje u Užicu). Obe grupe su osvojile zlatne medalje a žiri je doneo odluku da se grupi Kišne kapi dodeli i specijalna nagrada (kotizacija za takmičenje u Vršac 2017), dok je formacija Tarantela dobila poziv za učešće na festivalu u Italiji koji je planiran za jun 2017.godine.

About the author

Administrator

Dodajte komentar

Click here to post a comment

Kategorije

Reklama

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: