fbpx
Događaji Seminari Turizam

50. savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije

savetovanje-poljoprivrednika16-2

Na Zlatiboru je u nedelju koktelom dobrodošlice u hotelu „Palisad“ počelo jubilarno 50. Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije.

savetovanje-poljoprivrednika16-1

Skupu se obratio v.d. direktora Instituta, prof. dr Jan Turan, i uvaženim gostima poželeo dobrodošlicu.

“Meni je pripala ta čast da Vas kao v.d. direktora Instituta pozdravim i poželim ugodan boravak. Kao domaćini, potrudili smo se da program Savetovanja učinimo još bogatijim i sadržajnijim i da Vam naučnim i stručnim predavanjima pružimo najnovija saznanja iz oblasti naših istraživanja. Ono sto je novina i što se razlikuje od prethodnih godina je sam naziv Savetovanja. S obzirom na promenu okolnosti i strukturu učesnika, odlučili smo da naziv Savetovanje agronoma Srbije sada nosi naziv Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije. Takođe, naši poslovni partneri i sponzori će imati priliku da na ovako eminentnom skupu predstave svoju delatnost i proizvodne programe”.

Paralelno sa Savetovanjem agronoma i poljoprivrednika Srbije, biće održan i 42.simpozijum “Poljoprivredna tehnika” u organizaciji Departmana za poljoprivrednu tehniku Poljoprivrednog fakulteta iz Novog Sada.

savetovanje-poljoprivrednika16-3

Na ovogodišnjem savetovanju biće prezentovana najnovija naučna dostignuća Instituta za ratarstvo i povrtarstvo u oplemenjivanju ratarsko-povrtarskih biljaka. Program savetovanja je osmišljen na osnovu prethodnih iskustava a planirano je da se predstave i poslovni partneri i sponzori. U program Savetovanja je uvrštena i edukacija savetodavaca Poljoprivrednih stručnih službi Srbije i profesora srednjih poljoprivrednih škola kao stalni vid usavršavanja.

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031