fbpx
Događaji Fudbal Sport Video

Adađo osvojio turnir na Vodicama

Ekipa Adađo je nastavila pobednički niz, osvajanjem memorijalnog turnira “Milan Dosković Doske” na Vodicama.

vodice-fudbal15-1

Iako je na turniru učestvovalo deset ekipa igrao se odličan fudbal. U polufinale su se plasirali Adađo, Petrohemija, Petica i Meridijan. Polufinalni mečevi su doneli dosta uzbuđenja. U prvom polufinalu snage su odmerile ekipe Adađo i Petrohemija. Uigrana ekipa Adađa je u ovom meču slavila rezultatom 4:1, dok je u drugom polufinalu slavila ekipa Petica rezultatom 5:4.

Meč za treće mesto je dobila ekipa Petrohemija koja je bila bolja od ekipe Meridijan. Pančevci su slavili rezultatom 6:3.

vodice-fudbal15-4

U finalu su snage odmerili Adađo i Petica, ali se pokazalo da zlatiborski valjak melje sve pred sobom. Adađo je na ovom turniru nastupio u nešto izmenjenom sastavu: Kutlešić, Stanić, Kostadinović, Nestorovic, Luković, Šućurović i Goronjić. Obe ekipe su igrale napadački i dosta ofanzivno pa je publika mogla da uživa u čak dest pogodaka.

Finalisti
Finalisti

Adađo je do vođstva došao u petom minutu preko Stanića, a već u sledećem minutu su povećali vođstvo na 2:0 preko Kostadinovića, što će se biti i rezultat prvog poluvremena. Obe ekipe nisu iskoristile po par odličnih prilika u prvom poluvremenu. U nastavku Adađo je ponovio igru iz prvog poluvremena, pa je u 16 minutu Stanić rezultat povećao prvo na 3:0, a zatim minut kasnije se i na 4:0

Igrači Petice su vođstvo Adađa smanjili na 4:1 u 21 minutu igre. Dva minuta kasnije Petica je dala još jedan gol. Na ovo su odreagovali igrači Adađa ofanzivnijom igrom a u 25 minutu je pao peti gol za Adađo a zatim i šesti, dva minuta kasnije. Igrači Petice su u 29 minutu dali i treći gol, ali više nije bilo vremena za preokret.

Šampioni - ekipa Adađo
Šampioni – ekipa Adađo

Prvoplasirana ekipa je nagrađena sa 150 eura, drugoplasirana je dobila pečeno jagnje, dok je trećeplasiranoj ekipi pripala gajba piva.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo