fbpx
Događaji Sport Sport+

Anja Ilić treća u “Trci zadovoljstva”

U subotu 4. jula u Rakovici je održana prva „Trka patrijarha Pavla”. Ova trka je organizovana u okviru manifestacije „Rakovičko leto”. Organizatori su pripremili dve trke. Tako da su se trčali polumaraton i Trka zadovoljstva. U drugoj trci se takmičila i Anja Ilić sa Zlatibora koja je kroz cilj prošla kao treća takmičarka.

 anja

Trasa polumaratona dugačka je 21,1 kilometar, dok je Trka zadovoljstva imala 5,1 km. U polumaratonu u muškoj konkurenciji prvi je kroz cilj prošao Kristijan Stošić (1 sat, 17 minuta, 25 sekundi), drugo mesto osvojio je Ivan Miškeljin (1 sat, 17 minuta, 32 sekunde), dok je treći bio Aleksandar Neševski (1 sat, 17 minuta, 50 sekundi).

Od takmičarki prva je bila Nora Trklja (1 sat, 33 minuta, 29 sekunde), druga Aleksandra Burkanović (1 sat, 40 minuta, 30 sekundi), a treća Snežana Milošević (1 sat, 41 minut, 51 sekunda), saopštila je Opština Rakovica.

Povelje najboljim takmičarima dodelio je predsednik Gradske opštine Rakovica Vladan Kocić. Svi učesnici koji su prošli kroz cilj dobili su i medalje za učešće na ovoj sportskoj manifestaciji koja je dobila i blagoslov Manastira Rakovica.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo