fbpx
Događaji Politika Vesti

Arsen Đurić izabran u Predsedništvo DSSa

dss-glavni-odbor

Na Konstitutivnoj sednici Glavnog odbora Demokratske stranke Srbije koja je danas održana u velikoj sali Skupštine opštine Stari grad u Beogradu, izabrani su članovi Predsedništva, Predsednik i članovi Izvršnog odbora. Na nedavno održanoj Izbornoj skupštini DSSa za članove Glavnog odbora su izabrani Arsen Đurić, direktor TO Zlatibor i Miloje Rajović, predsednik Skupštine opštine Čajetina.

Članovi glavnog odbora su izabrali članove Predsedništva, a među trinaest izabranih je i Arsen Đurić. U Predsedništvo su pored Đurića izabrani i Vladimir Košutić, Velimir Gavrilović, Dragan Daničić, Petar Bojivić, Dragan Maršićanin, Uroš Janković, Gorica Gajić, Dragan Azdejković, Vukosav Tomašević, Marko Jakšić, Derjan Šulkić i Vladimir Zaharijev.

Arsen Djuric

Za predsednika Izvršnog odbora je izabran Andreja Mladenović. Za članove Izvršnog odbora izabrani su: Zoran Sandić, Zoran Semenović, Milan Balać, Damjan Miljanić, Miloš Đurin, Goran Lazović, Ivan Mijačić, Branko Gavrilović, Nebojša Stojanović, Vladimir Bogavac, Milan Bojović, Ivan Tanasković, Ranko Filipović, Marina Milić, Saša Ilić, Ilić Dragoslav, Dejan Čulić, Marko Milutinović, Nenad Todorović, Andreja Milivojević, Zoran Pešović, Branko Vujić, Isidora Đorđević i Dušan Novaković.

Na sednici Predsedništva stranke koja je potom usledila, za predsednika Političkog saveta izabran je dr Dušan Proroković, a za predsednika Saveta resornih odbora izabran je prof. dr Aleksandar Popović. U Glavni odbor je na predlog dr Sande Rašković Ivić izabran Miloš Aligrudić koji će voditi i Resorni odbor za spoljne poslove.

Izlaganje Sande Rašković – Ivić, predsednice DSSa možete pročitati na portalu DSS.rs

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031