fbpx
Bioskop Događaji Kultura

Bioskop: Asteriks i Gorčilo u Čajetini

Publika će danas u bioskopu Doma kulture u Čajetini moći da pogleda dva zanumljiva filmska ostvarenja.

gorcilo-asteriks

U 16 časova je na programu sinhronizovali 3D crtani film Asteriks i naselje bogova ( “Astérix – Le Domaine des Dieux”). U pitanju je ekranizacija poznate epizode stripa u kojoj Julije Cezar gradi luksuzni rimski grad u bilizini galskog sela kako bi Gale ubedio u superiornost rimskog načina života. Sinhronizacija ovog crtanog filma je trajala mesec dana a glasove su junacima pozajmili Nenad Nenadović, Dragan Vujić, Dubravka Jovanović, Ivana Knežević, Marko Marković i Jelena Stojiljković. Obeliksu je glas pozajmio Boda Ninković, a voditelj Ivan Ivanović je pozajmio glas Asteriksu.

Film je u Francuskoj premijerno prikazan 26.novembra 2014.godine u 696 bioskopa, dok se u Srbiji prikazuje od 5.februara ove godine.

Publika će zatim u 18 časova moći da pogleda domaću hit komediju Gorčilo – jesi li ti to došao da me vidiš. Film je režirao Milan Karadžić, dok u glavnim ulogama igraju Mima Karadžić, Andrija Milošević, Viktor Savić, Dubravka Drakić, Boro Stjepanović, Emir Ćatović, Mladen Nelević, Anita Mančić i Kristina Stevović. Film prati dogodovštine meštana malog sela na severu Crne Gore kada u selo dolazi geometar Laza. On ima zadatak da pripremio dokumentaciju za trasu budućeg puta. Sa njim će doći Klara, njegova žena, balerina iz Narodnog pozorišta iz Novog Sada, koja mora da tokom leta održava kondiciju za jesenju sezonu. Kako meštani reaguju na dolazak geometra, koliko su skloni korupciji, kako reaguju na dolazak ljudi koji žive nekim drugačijim životom od njihovog…

Cena ulaznica je 250 dinara.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

October 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031