fbpx
Bioskop Događaji Kultura

Braća po babine linije oduševila Čajetince

Sinoć je u bioskopu Doma kulture u Čajetini prikazan film “Braća po babine linije” a po završenoj projekciji glumačka ekipa se poklonila publici.

braca-babine-linije16-1

Čajetinska publika je uživala u zgodama i nezgodama Radašina i Milašina na putu do Beograda, a na kraju filma glumačka ekipa je dobila zasluženi aplauz.

Reditelj filma, Radoš Bajić se u izjavi posle projekcije zahvalio na podršci koju je opština Čajetina pružila snimanju ovog filma i najavio da će uskoro publika moći da pogleda peti ciklus TV serije “Selo gori a baba se češlja”. Reditelj je istakao da će deo materijala za seriju takođe biti sniman na Zlatiboru. Što se samog filma tiče Bajić je istakao da je ideja filma da se životne vrednost poznatih junaka iz Petlovca stave na test.

braca-babine-linije

“U filmu smo želeli da sučelimo tradicionalni život naših junaka i  vrednosti koje obeležavaju lepotu sroskog naroda sa nečim što dolazi iz sveta, iz tranzicije sa nekim opscenarskim lakim životom koji donosi realiti.

rados-bajic16-1

Film nastavlja sa gostovanjima po Srbiji, a za sada je po rečima reditelja i glumaca odlično prihvaćen od publike. Na jesen će publika moći da pogleda i nastavak serije “Selo gori a baba se češlja” koja će biti emitovana na JS RTS.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2022
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930