fbpx
Događaji T-Info Turizam

Brand Leader Award 2015 za TO Zlatibor

Turistička organizacija „Zlatibor“ dobitnik je nagrade „Brand Leader Award 2015“ u kategoriji najbolja turistička organizacija na području Jugoistočne Evrope.

Brand-Leader-Award15

U Sava centru, u Beogradu održana je 5. Biznis konferencija „SEET 2015 – Kako povećati konkurentnost i prihode turističkog tržišta Jugoistočne Evrope“. Na konferenciji je učestvovalo preko 400 predstavnika relevantnih institucija, strukovnih udruženja, turoperatora iz EU, Kine, Turske, vodeći međunarodni stručnjaci iz oblasti održivog razvoja, avio i drumskog saobraćaja, turističkih agencija, predstavnici državnih i lokalnih uprava, obrazovnih i javnih institucija i vodeći regionalni mediji.

Na ovom celodnevnom poslovnom skupu, koji je bio koncipiran kao sinergija tri celine: plenarni deo, B2B sastanci i okrugli stolovi učestvovali su predstavnici Turističke organizacije „Zlatibor“, koji su održali više sastanaka sa predstavnicima turoperatora i turističkih udruženja iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije, sa predstavnicima medija. Predstavnici TO Zlatibora učestvovali su i na panelu koji je za temu imao “Savremeni trendovi u turizmu i promene turističke potražnje”.

Na Petoj biznis konferenciji (SEET) 2015. zaključeno je da zemlje regiona treba da se udruže i zajednički predstavljaju svoje turističke ponude na udaljenim tržištima, jer samo tako mogu bolje da se pozicioniraju i povećaju svoju konkurentnost.

Na kraju konferencije dodeljene su nagrade “Brand Leader Award 2015” pojedincima, kompanijama i institucijama koji su dali izuzetan doprinos unapređenju, popularizaciji potencijala i kreiranju konkurentnog imidža turističke industrije regiona Jugoistočne Evrope.

Organizator 5. Biznis konferencije „SEET 2015 – Kako povećati konkurentnost i prihode turističkog tržišta Jugoistočne Evrope“ je Mass Media International, a konferencija je održana pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Izvor: TO Zlatibor

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930