fbpx
Događaji Fudbal Sport Video

Čajetina i dalje bez pobede

Posle tri odigrane utakmice u Zlatiborskoj okružnoj ligi ekipa FK Čajetine još uvek traži dobitnu kombinaciju. Posle poraza od Perućca (4:1), Prvog Partizana (2:1) usledio je i poraz od Crnokose (0:1).

crnokosa-cajetina15-16-1

U utakmici protiv Crnokose Čajetina je igrala u sastavu: Lazić, Lazović, Radišić, Todorić, Kutlešić, Rosić, Ječmenica, Kostadinović, Božović, Ćaldović i Škodrić. Trener Vidić je na klupi za rezervne igrače imao na raspolaganju Stopića, Vujovića, Mihailovića i Lukačeva.

Gosti su ovu utakmicu igrali u sastavu: Cajić, Erić, Đorđević, Volić, Štulović, Topalović, Marić, Matković, Filipović, Paunović i Lečić. U rezervi su ostali Pešić, Vasiljević, Joksimović i Đurović.

Igrači Čajetine su u subotu pružili možda i najbolju partiju u dosadašnjem toku prvenstva ali je Crnokosa ipak uspela da pobedi golom Erića.

Čajetina je u prvom poluvremenu bila ravnopravan protivnik gostima iz Kosjerića, a imala je i par izglednih prilika. S druge strane gosti su pokušavali da do gola dođu napadima preko krila.

Gosti su do pogotka i tri boda stigli u 53 minut, kada je Erić savladao golmana Čajetine. U sredu Čajetina će u okviru kupa odigrati meč sa opštinskim rivalima ekipom FK Zlatibora, dok u 6.septembra sledi utakmica protiv ekipe Železničara u Požegi.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo