fbpx
Događaji Fudbal Sport

Čajetina izgubila u gostima

FK ARILJSKA RAMPA – FK ČAJETINA (0:0) 1:0

FK Čajetina: Lazić Miloš, Lazović Ivan, Erić Nenad, Kutlešić Nemanja, Vujović Mihailo (60′ Cvetić Branko), Todorić Slobodan, Lukačev Nikola (46′ Luković Vidoje), Božović Sreten, Kostadinović Marko, Mihailović Momčilo, Božović Branko (80′ Stanić Vladan) na klupi ostali Dučić Milić i Savić Nebojša

Ekipa Ariljske rampe je danas savladala ekipu Čajetine posle dest utakmica bez poraza u regularnom toku.

Arhiva
Arhiva

Čajetina je igrala dobro, ali nije uspela da dođe do novih bodova. Domaći su igrali tvrdo, uz dosta prekida, što nije odgovaralo igračima Čajetine. Dodatnu nervozu u redovima Čajetine su izazvale pojedine sudijske odluke što je uticalo na igru.

Prvi put su Čajetinci protestvovali posle starta golmana domaćih nad Brankom Božovićem u kaznenom prostoru, kada sudija nije prekinuo igru. Isti igrač je ponovo oboren nešto kasnije, ali se sudijska pištaljka ni ovom prilikom nije čula. Zatim je priliku imao Ivan Lazović, ali je akcija prekinuta zbog koškanja igrača u kaznenom prostoru Čajetine.

Sudija je posle ovog koškanja dodelio crveni karton domaćima, ali to nije promenilo tok utakmice. Domaći su strpljivo vrebali priliku i na kraju su je dočekali. Pobedonosni gol su domaći postigli iz prekida. Igrači Ariljske rampe su izveli korner, a lopta je pogodila jednog odbrambenog igrača Čajetine, odbila se i ušla u gol.

Čajetina i dalje ima 41 bod i nalazi se na trećem mestu na tabeli Zlatiborske okružne lige. Sledeće nedelje Čajetinci će igrati kod kuće protiv ekipe Napretka.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo