fbpx
Događaji Fudbal Sport

Čajetina nadigrala Polet

cajetina-polet2013-2

U devetom kolu Zlatiborske okružne lige ekipa Čajetine je gostovala u Rasni gde je igrala sa ekipom Poleta. Posle osam kola Polet je bio na drugom mestu na tabeli sa 18 bodova, dok je Čajetina bila na petom mestu sa 13 bodova.

Iako su domaćini na papiru bili favoriti Čajetinci su igrali ofanzivno, na pobedu. Vidoje Luković je doveo Čajetince u vođstvo evro golom sa 50 metara. Domaći su odmah prešli u napad, i uspeli da izjednače na 1:1. Čajetinci su ipak zadržali hladnokrvnost i u 30 minutu Šunjić je uspeo da Čajetinu dovede u vođstvo 2:1. Domaći su ponovo pojačali pritisak i u 43 minut uspeli ponovo da izjednače 2:2. Branko Cvetić je u 45 minutu doneo novo vođstvo Čajetini, posle solo prodora. Dva minuta kasnije Šunjić je ponovo bio strelac za 4:2.

Domaći su pri rezultatu od 4:2 klonuli i nisu uspevali da stvore kvalitetnu priliku da smanje rezultat. Najkorisniji igrač na terenu među Čajetincima je bio Goran Mićić.

Darko Vidić, trener Čajetine je bio vidno zadovoljan uspehom svojih igrača.

“Igrali smo disciplinovano, odgovorno, borbeno i izborili četvrtu pobedu u nizu. Ovo je najbolja partija do sada, bili smo oslabljeni neigranjem Rosića, Ćaldovića i Spasenića”, istakao je Vidić.

Posle devet kola Čajetina je i dalje na petom mestu sa 16 bodova, Sledeće nedelje Čajetina gostuje u Bajinoj Bašti gde će odmeriti snage sa ekipom Višesava.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo