fbpx
Događaji Fudbal Sport

Čajetina ubedljiva protiv Perućca

Juče je startovao prolećni deo prvenstva u Zlatiborskoj okružnoj ligi. Čajetina je kao domaćin igrala protiv ekipe FK Perućac.

Čajetinci su pokazali da su pripreme bile uspešne i da su svi igrači ušli u formu. Na poluvremenu Čajetina je vodila sa pet nula, a sedam minuta pre kraja Čajetina je vodila sa čak 9:0.

Arhiva
Arhiva

Utakmica je prekinuta u 83 minut nakon što su se u osam minuta “povredila” četiri igrača ekipe Perućac. Trener domaćih Darko Vidić, je bio nezadovoljan na način kako je utakmica završena.

Na ovoj utakmici su za Čajetinu igrali: Lazić Miloš, Lazović Ivan, Vujović Mihailo (46′ Stanić Vladan), Todorić Slobodan, Kutlešić Nemanja, Božović Sreten, Dedić Đorđe, Kostadinović Marko, Cvetić Branko (46′ Ječmenica Mihailo), Božović Branko, Obradović Dragan (46′ Mihailović Momčilo) na klupi ostali: Ćaldović Miroslav, Lukačev Nikola, Dučić Milić, Savić Nebojša

Golove su za Čajetinu postigli:  Obradović Dragan, Nemanja Kutlešić, Marko Kostadinović, Ječmenica Mihailo, Sreten Božović, a Branko Cvetić i Branko Božović su postigli po dva pogotka.

Čajetina sada ima 28 bodova i nalazi se na četvrtom mestu na tabeli. Na prvom mestu je i dalje ekipa Crnokosa sa 38 bodova, zatim sledi Sevojno sa 32, a na trećem mestu je Prvi Partizan sa 31 bodom.

Sledeće subote Čajetina će kao domaćin igrati protiv ekipe Prvog Partizana u derbiju kola. Ukoliko izabranici Darka Vidića nastave sa dobrim igrama može se očekivati da će sledeće nedelje Čajetina biti treća na tabeli.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo