fbpx
Događaji Fudbal Sport

Čajetinac izabran za predsednika FK FAP

Juče je u Priboju održana Skupština fudbalskog kluba FAP iz Priboja, na kojoj je izabran novi predsednik. Dosadašnji člana Upravnog odbora Milan Lojanica iz Čajetine je imenovan za predsednika kluba.
FK_FAP_logo

Velikom prijatelju i navijaču popularnih „kamiondžija“ ukazano je jednoglasno poverenje 15 prisutnih delegata. Sednica najvišeg zakonodavnog tela kluba počela je odavanjem pošte iznanada preminulom predsedniku Nikoli Joksimoviću, koji je za vreme svog mandata ostavio neizbrisiv trag u funkcionisanju kluba duge i bogate sportske i fudbalske istorije.

Skupštini je prisustvovao i predsednik opštine Priboj Lazar Rvović i pritom obećao podršku nadležnih institucija, ali i poželeo što brži izlazak iz rezultatske krize.

„Uvek su ljudi iz rukovodstva kluba uspevali da pronađu izlaz iz teških situacija. Uveren sam da će to ponovo uspeti bez obzira na trenutan nezavidan položaj na tabeli. FAP je sportski ponos Priboja i to će uvek biti uz zajedničke napore i saradnju svih struktura kluba“, veruje Rvović.

fap-lojanica

Milan Lojanica iz Čajetine nije menjao tim saradnika. Reklo bi se, uz veliku dozu optimizma, uverio je prisutne delegate da se trenutna situacija može prevazići.

„Volim FAP i to je bilo presudno u mojoj odluci da prihvatim novu funkciju. Svi smo iskusni fudbalski radnici, moramo se ponašati u skladu sa ugledom i renomeom kluba. To je jedini put koji nas može voditi do ostvarenja cilja, opstanka u ligi. Optimista sam, verujem u lepšu budućnost uglednog sportskog kolektiva koji je u prošlosti iznedrio bezbroj velikih fudbalskih asova“, istakao je Lojanica zahvaljujući se na ukazanom poverenju.

Izvor: Glas zapadne Srbije

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo