fbpx
Događaji Fudbal Sport

Čajetinci slavili protiv Višeslave

Čajetina je danas slavila protiv ekipe FK Višeslava sa 6:2. Čajetinci su u proteklih nekoliko dana podigli formu što su pokazali i rezultati. Napredak je bio vidljiv već prošle nedelje u utakmici sa Poletom, a zatim je usledio i remi (1:1) sa podmlađenom ekipom Zlatara u sredu (uz promašen penal Todorića u završnici).

cajetina-crnokosa15-1

Darko Vidić, trener Čajetine je utakmicu započeo bez standardnih igrača, Spasenića, Vidoja Lukovića, Ćaldovića, Mićića i Darka Lukovića. Na teren su izašli: Ječmenica, Lazović, Radišić (46 Ivan Zeković), Todorić, Lukačev (46 Stanić), Dedić, Božović, Rosić, Kostadinović, Lazarević kapiten (55 Šunjić) i Kutlešić.

U otvorenoj utakmici Čajetinci su dosta pokazali. Raduje dobra partija Dedića i Božovića, koji su igrali u tandemu. Treba pohvaliti i već provereni i uigrani tandem Šunjić Kutlešić. Golove su za Čajetinu postigli Kostadinović, Kutlešić, Lazarević, Ivan Zeković, Đorđe Šunjić se dva puta upisao u listu strelaca.

Čajetina je sada na četvrtom mestu na tabeli sa 40 bodova. Na trećem mestu je Ariljska rampa sa 51 bodom, Polet sa 53 i Budućnost sa 65. U sledećem kolu Čajetina će u gostima igrati sa ekipom Perućac.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo