fbpx
Događaji Fudbal Sport

Čajetinci spremni za 53.MOSI igre

U sredu počinju 53.MOSI igre na kojima će se nadmetati sportisti iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Domaćin ovogodišnjih igara je Rogatica, a na programu su takmičenja u 15 muških i 12 ženskih disciplina.

Čajetina će se na 53. MOSI igrama predstaviti u dest disciplina, i to u atletici, streljaštvu, ribolovu, košarci, odbojci (ženska ekipa), malom i velikom fudbalu, stonom tenisu, odbojci na pesku (ženska ekipa) i tenisu.

rogatica16

Spiskovi za članove ekipa u velikom i malom fudbalu su završeni a Čajetinu će predstavljati sledeći sportisti.

U velikom fudbalu za Čajetinu će igrati: Miloš Lazić, Ivan Lazović (kapiten), Slobodan Todorić (zamenik kapitena), Vidoje Luković, Milić Dučić, Sreten Božović, Vladan Stanić, Branko Božović, Dragoljub Kostić, Mihailo Vujović, Branko Cvetić, Nemanja Kutlešić, Nenad Erić, Momčilo Mihailović i Mire Ćaldović. Ekipu će sa klupe voditi trener Darko Vidić.

U fudbalu će se igrati po kup sistemu, a Čajetinci će otvoriti turnir utakmicom sa domaćinima Igara, ekipom Rogatice u 18:30, 13.jula. U ostalim mečevima snage će odmeriti ekipe Požege i Višegrada, Čajniča i Goražda, Novog Goražda i Priboja, Plužina i Ruda, kao i meč između Sokolca i Kolašin. Ukoliko Čajetina savlada domaćina igraće sa boljim iz meča Plužine Rudo u drugom kolu.

fudbal-rogatica

Što se tiče ekipe u malom fudbalu tu su iskusni i provereni igrači koji su u poslednje dve godine osvojili sve značajnije turnire u zlatiborskom okrugu. Za Čajetinu će igrati Nemanja Kutlešić, Đorđe Šunjić (kapiten), Ivan Marić, Ratko Nestorović, Dragan Spasenić, Vladimir Živanović, Dragoljub Kostić, Sreten Božović i Darko Luković, kao i Oliver Lazarević u dvostrukoj ulozi trenera i igrača.

U malom fudbalu će se za pehar nadmetati 16 ekipa u četiri grupe a Čejetina je u grupi A sa ekipama Ivanjice, Kolašina i Rogatice.

Grupa A. – Ivanjica, Kolašin, Rogatica, Čajetina

Grupa B. – Mojkovac, Višegrad, Novi Pazar, Novo Goražde

Grupa C. – Prijepolje, Nova Varoš, Sokolac, Čajniče

Grupa D. – Požega, Kalinovik, Plužine, Rudo

Košarkaši će se nadmetati takođe u grupi  A gde će odmeriti snage sa ekipama Višegrada, Prijepolja i Sokolca. Odbojkašice će igrati u grupi D sa ekipama Sokolca, Kalinovika i Bajine Bašte. DOk će se u odbojci na pesku Čajetina nadmetati u grupnoj fazi sa ekipama Pljevalja, Novog Pazara i Kalinovika. Čajetinska muška ekipa u stonom tenisu je u grupi sa ekipama Požege, Bjelog Polja i Rogatice dok će se u  tenisu Čajetina takmičiti sa ekipama Bajina Bašta, Nova Varoš i Novo Goražde u grupi B.

Imajući u vidu da su ovoj sezoni čajetinski klubovi imali dobre rezultate može se očekivati i dobar rezultat i na MOSI igrama. Ovom prilikom svim takmičarima želimo puno uspeha u takmičenjima.

Sve informacije o takmičenjima možete pogledati ovde.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo