fbpx
Događaji Društvo Hobi Video

Čajetinski iluzionista, David Kolaković nastupa u Pančevu

magija16-2

David Kolaković, poznati filmski stvaralac iz Čajetine će večeras zajedno sa Lukom Ivanovićem nastupiti u dvorani “Apolo” Doma kulture u Pančevu u programu pod imenom „Uvod u elementarne osnove magije“.

Publika će moći da otkrije šta je to mađioničarski trik, a šta iluzija? Odakle zec u šeširu i da li je magična krpa zaista magična? Program je osmišljen tako da će se publici predstaviti prvo jednostavniji a na kraju najsloženiji trikovi koji se poigravaju sa ljudskim umom i obaraju sve zakone fizike. Kako je ovo interaktivna predstava autori očekuju i podršku publike koja će asistirati u svim trikovima koji se budu izvodili.

magija16-1

Kada su trikovi u pitanju ključno je zašto iz ljudi vole.

“Kako se znanje prenosi s kolena na koleno, tako se prenosi i znatiželja. Ljude zanima ono što ne razumeju. I ima delova koje ne razumeju i koje nikada neće razumeti, ali i onih delova koji bukvalno prevazilaze poimanje ljudskog uma. Tu je granica između običnog čoveka i čoveka koji se bavi „magijom”. Mi ćemo im pokazati sve što znamo,” rekao je David Kolaković za portal 013info.rs

Ceo interviju Davida Kolakovića i Luke Ivanovića možete pročitati na web stranici portala 013info.rs.

Nama ostaje nada da će sledeći nastup mladih iluzionista biti u Domu kulture u Čajetini kako bi i zlatiborska i čajetinska publika mogla da uživa u “magiji” Davida Kolakovića i Luke Ivanovića.

Ulaz je besplatan, a program počinje u 20 časova.

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo