fbpx
Događaji Manifestacije Muzika Turizam Video

Cecin spektakl na Tić polju

Svetlana Ceca Ražnatović je sinoć održala koncert za pamćenje na Tić polju. Policija i redarska služba su već od 17 časova počeli da usmeravaju automobile i autobuse na parkinge kod hotela Zelenkada. Kako je vreme prolazilo na magistrali je gužva bila sve veća, a saobraćaj se odvijao sporije.

ziva-vatra15-1

Koncert je otvorila užička rok grupa “Živa vatra” koja je u dvadesetak minuta predstavila svoj autentični reperoar. Na početku su odsvirali pesmu “Rani me”, zatim je sledila numera “Ana”, a publici se posebno dopala naslovna pesma njihovog drugog albuma “Ljubav nema granice”.

Par minuta posle užičkog rok sastava publika je mogla da uživa u nastupu Nikole Nikolića Džonija, koji jeu brzom ritmu otpevao nekoliko poznatih hitova, a nastup je završio pesmom “Tamara”.

dzoni

Posle Džonija, na scenu je stupio Miloš Radovanović. On je na početku otpevao “Ludak”, a zatim pesmu “Ljubav je kad sve o tebi znam”, a potom i Cecin hit “Brat i sestra”… Za kraj Miloš Radovanović je izveo pesmu koja ga je proslavila “Pukni zoro”.

Saša Kocić Koce je nastupio sledeći. On je na početku zapevao hit Tonija Cetinskog “Umirem sto puta dnevno”. Pesmu “U meni jesen je” publika je otpevala zajedno sa Sašom… Bojan Jevtić i Silver bend je na početku otpevao pesmu “Lutka”, a potom i pesmu koja će biti objavljena na novom albumu.

sasa-kocic15-2

U to vreme je na Tić polje u pratnji policije stigla i glavna zvezda večeri, Svetlana Ceca Ražnatović. Ona se u bekstejdžu pozdravila sa organizatorima, a podršku pred nastup joj je pružila njena koleginica Vesna Zmijanac, kao i Oliver Mandić.

ceca2015-8

Publika je burnim aplauzom pozdravila Cecin dolazak, a najmlađi fanovi su skandirali “Ceco mi te volimo”. U tom trenutku na Tić polju je bilo više od 35.000 gledalaca.

ceca15-7

Ceca je koncert otvorila pesmom “Nevaljala”. Ona se potom zahvalila publici rekavši “Priredili ste mi još jedno veličanstveno veče u nizu”, a publika je odgovorila aplauzom. Potom su sledile pesme “Idi dok si mlad”, “Mrtvo more”, “Doktor”, “Brat”, “Pile”, “Volela sam, volela”…

ceca15-6

-Ja ne volim rastanke, rekla je gospođa Ražnatović, i u to ime je otpevala pesmu “Oproštajna večera”. Potom je usledila pesma “Beograd”, za koju je Ceca rekla da je domaća publika najbolje razume.

ceca15-5

Stihove “Znam za jedan grad, zove se Beograd” publika je otpevala iz sve snage. Isto se ponovilo i sa pesmom “Nagovori”, koju je publika otpevala bez zadrške.

ceca15-9p

Za muški deo publike Ceca je otpevala “Neodoljiv neumoljiv”, a potom su usledile pesme “Dobro sam prošla”, “Sve što imam i nemam”, “Kukavica”, “Turbulentno”, “Lepotan”, “Dokaz”…

ceca15-14p

Publika je na pesmu “Šta je to u tvojim venama” i zaigrala, a zatim je nastao haos. Ceca je zapevala “Lepi grome moj”. Jedan mladić je iz prvog reda bacio majcu na scenuz Ceci za uspomenu, a do kraja koncerta to je učinilo još par momaka.

ceca15-15p

Vrhunac koncerta je bilo izvođenje pesme “Maskarada”. Stotine mobilnih telefona je osvetlilo Tić polje, Ceca je zapevala, a sa njom i publika. Atmosfera je bila neopisiva…

ceca15-3

Ritam se ubrzao, usledile su pesme “Uzmi me kao lek”, “Zaboravi”, “Ime i prezime”… I kada je izgledalo da je kraj, Ceca je nastavila koncert, otpevavši jedan od svojih najvećih hitova “Kad bi bio ranjen”, “Volim te”…

Na kraju, Ceca se zahvalila publici rečima “Voli vas vaša Ceca”.

Ceca je na Tić polju održala koncert za pamćenje za više od 35.000 posetilaca, koji su mogli da uživaju u četiri sata kvalitetne muzike.

Zanimljivo je pomenuti da je ovo bio treći koncert gospođe Ražnatović za pet dana, a da već u petak sledi i koncert u Zrenjaninu.

Treba pohvaliti prateći bend i vokale koji su dali sve od sebe da isprate Cecu, kao i Sašu Kocića Koceta, koji je još jednom pokazao da je pravi šoumen. Organizacija je bila dobra, a posebno se mora pomenuti doprinos Olivere Aleksić Nikitović. Program je vodila šarmantna Marija Jeremić.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo