fbpx
Događaji Društvo Ekologija Humanost i solidarnost

Čuvari Zlatibora – elektronski ekološki časopis

Osnovna škola Milivoje Borović u saradnji sa Opštinom Čajetina pokreće elektronski ekološki časopis “Čuvari Zlatibora”.

Cuvari-Zlatibora2

Časopis će se baviti ekološkom tematikom u našem, zlatiborskom kraju. Namenjen je za sve uzraste, a ima za cilj razvijanje ekološke svesti i očuvanje prirodnih lepota našeg kraja. Pokretanje ovog časopisa jedna je od aktivnosti koje realizuje OŠ Milivoje Borović u saradnji sa Opštinom Čajetina, a u okviru međunarodnog programa EKO škola.

Redakcija planira da piše o lepotama zlatiborskog kraja; akcijama koje se sprovede, a imaju za cilj očuvanje životne sredine; o biljkama i životinjama iz našeg okruženja; o radu školskih eko patrola; o saradnji organizacija i ustanova. U časopisu će biti objavljivani i dečji radovi sa eko tematikom kao i edukativni tekstovi povezane sa ekologijom, uštedom energije, očuvanjem prirode…

Redakcija je ovom prilikom uputila poziv svim ljubiteljima prirode i ekologije da se uključe i šalju svoje materijale. Na taj način zajednički ćemo uticati na okolinu da razvija pravilan odnos prema prirodi i dati doprinos očuvanju naše sredine. Vaše radove možete slati na cuvarizlatibora@gmail.com, a na ovoj adresi možete postavljati pitanja, davati sugestije i komentare.

Redakcija časopisa Čuvari Zlatibora

dopis-casopis-Cuvari-Zlatibora

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031