fbpx
Događaji Kultura Muzika

Danas audicija za Čaroliju na Zlatiboru

Danas će na Zlatiboru biti održana audicija karavana festivala “Medela Čarolija” 2015. Audicija je planirana za 12 časova, a održaće se u prostorijama OŠ Dimitrije Tucović na Zlatiboru.

carolija-najava

Goste iz karavana Čarolija će dočekati direktorka škole, Milka Vasiljević. a sponzori takmičenja su pripremili slatke užitke, te će čarolijanci grickati Medela štrudlice, piti Imlek mlekce i uživati u Zlatiborac delikatesima.

Festival nove dečije muzike „Čarolija“ ove godine slavi jubilej, deset godina trajanja. Ova manifestacija je delo entuzijasta koji su želeli da se oživi i popularizuje muziku za decu i da se ponovo razvijati muzika za decu koja je nekada u našem društvu imala i te kako uticaja i značaja.

carolija-medela

Karavan je do sada obišao više desetina gradova širom Srbije, a ovog vikenda je održana i audicija u Dečijem Kulturnom Centru Beograda.

Veliko superfinale, kruna ovogodišnje 10. jubilarne Čarolije, biće održano 26. decembra 2015. godine u “Sava Centru” u Beogradu, a deca će po prvi put tada izvesti i nove pesme. Naravno, pobednik će biti proglašen po glasovima stručnog žirija i publike.

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo