fbpx
Događaji Skijanje Sport Video

Deda Mraz kup 2019

Smučarski klub Zvezda sa Zlatibora je 5.januara po drugi put organizovao klupsko takmičenje Deda Mraz Kup. Ove godine su na programu bile  štafetne trke u nekoliko kombinacija. Ovo revijalno takmičenje je pratilo više desetina navijača za koje su organizatori pripremili tople napitke.

U prvoj trci, u štafeti 2 x 350 se nadmetalo dvanaest parova takmičara. Prvo mesto je osvojio par Anđela i Andrea Marković, koji su bili brži od para Ana Jeremić i Andrej Veličković. Treće mesto pripalo paru Milici Kutlešić i Tariku Aslani, a četvrto paru Mia i Đorđe Paunović.

U drugj trci, u štafeti 5 x 350 su formirane četiri ekipe po školskim odeljenjima pa su snage odmerila odeljenja VII4 (razredni starešina Danica Jevtić Šišović), VI5 (Marija Vulović), V4 (Biljana Čolović) i mešovita grupa (direktorka Milka Vasiljević).

U ovoj trci je bilo dosta iznenađenja i svi takmičari su dali svoj maksimum. Navijači su bučno bodrili sve takmičare, a atmosfera je bila fantastična. U ovoj disciplini prvo mesto je pripalo ekipi VI5 (Marija Vulović). Drugo mesto je osvojila ekipa VII4 (Danica Jevtić Šišović), treća mesto je pripalo odeljenju V4 (Biljana Čolović) a četvrto mesto je pripalo mešovitoj grupi.

Posebno je bila zanimljiva trka najmlađih takmičara koji su odmerili snage u trci na sto metara. Prvo mesto je pripalo Jeleni Joksimović, koja je odlično smučala. Drugo mesto su podelili Uroš Stanković i Andrej Čolović, a treća je bila Andrea Bukvić.

I na kraju na redu je bila mešovita štafeta 6 x 350, koja je izazvala najviše interesovanja. Ovog puta prvo mesto je osvojila ekipa u sastavu:
-Milica Stanković
-Tarik Aslani
-Milica Kutlešić
-Andrea Marković
-Anđela Jovanović

Drugo mesto je pripalo ekipi:
-Sara Milekić
-Mladen Stanković
-Anđela Marković
-Sara Piplović
-Đorđe Paunović

Treće mesto je pripalo ekipi
-Anđelina Šišović
-Andrej Dragović
-Teodora Bukvić
-Novica Jovanović
-Ana Jeremić

Četvrto mesto je pripalo ekipi:
-Mia Paunović
-Ivan Smiljanić
-Pavle Stanković
-Andrija Tošić
-Anja Ilić

Zvezdine smučare sada čekaju novi izazovi i takmičenja kako u nordijskim disciplinama tako i u biatlonu. Narednih dana smučari se pripremaju za nastupe u regionu, a u februaru slede takmičenja na domaćem terenu.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031