fbpx
Događaji Manifestacije Provod Turizam Video

Dejan Matić razveselio Zlatiborce

Dejana Matić je 21.jula na Zlatiboru razveselio sve prisutne na Kraljevom trgu, a njih je bilo dosta. Koncert je počeo pesmama Dozvola za ljubav, Lutka, Željo moja a zatim su sledile pesme Niko i neko, Ona je moja i ovogodišnji singl Kao na živoj rani so. Publika je pesme odlično prihvatila, igrala i pevala zajedno sa Dejanom.

Koncert je nastavljen pesmama Burma, Grešnica i vila, a publika je odlično prihvatila prošlogodišnjih hit Deficit. Potom je Dejan Matić otpevao pesme Svako ima onog kog nema, Ruzmarin…

Publika je potom mogla da uživa u starim hitovima najpoznatijih jugoslovenskih pevača domaće i zabavne muzike. U jednom trenutku Dejan se obratio publici rekavši da ga požuruju da završi koncert ali da još nije kraj. Usledio je novi blok pesama, a za kraj publika je mogla da čuje pesmu Ona je moja, kojom je koncert završen.

Dejan Matić je postavio visoke standarde za sve koji budu nastupali na Kraljevom trgu ovog leta. Publika je bila oduševljena koncertom koji je trajao skoro tri sata a posebno vokalnim sposobnostima Dejana Matića koji je otpevao četrdesetak pesama bez odmora.

“Ja volim Zlatibor i mogu reći da sam i domaći ovde. Ovo je baš onako za merak. Ta razmena energija publike i mene to je jedan pokretač koji meni uvek tera da produžim nastup i uvjek je to preko očekivanog, istakao je Dejan Matić za zlatibor.tv

 

Posle Zlatibora slede nastupi u regionu, Makarska, Budva, Herceg Novi, Sarajevo, a publika dok čeka novi album koji je najavljen za kraj godine može da uživa u singlu Kao na rani so.

Zlatiborsko kulturno leto se nastavlja već u utorak kada na Kraljevom trgu nastupaju Kumanovski tamburaši.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031