fbpx
Događaji Politika T-Info Turizam

Delegacija Čajetine predstavila Zlatibor na Sajmu turizma u Moskvi

Prvog dana 22.Međunarodnog sajma turizma u Moskvi delegacija opštine Čajetina je predstavila turističku ponudu Zlatiborskog okruga.

moskva15-4

Predstavnici opštine Čajetina Milan Stamatović, Bojana Božanić i Arsen Đurić su imali sastanak sa Jurijem Barzikinom (Юрий Александрович Барзыкин) predsednikom odbora Trgovačke komore Rusije za turizam (председатель Комитета Торгово-Промышленной Палаты России) i potpredsednikom Unije turističke privrede Rusije (Российский союз туриндустрии) o mogućim vidovima saradnje.

– Razgovarali smo o mogućnostima ulaganja ruskih investitora u naše turističke potencijale kao i organizovanom dolasku ruskih turista na Zlatibor. Gospodin Barzikin je potvrdio da će zajedno sa predstavnicima Privredne komore Rusije i najvećih ruskih turoperatera uskoro posetiti Zlatibor. Posebno interesovanje naši ruski partneri su iskazali za verski, seoski, kulturni i sportski turizam – izjavio je Stamatović nakon sastanka.

moskva15-3

Moskovski međunarodni sajam turizma se održava od 1994. godine i predstavlja jedan od pet najvećih i najvažnijih turističkih sajmova na svetu. „MITT“ godišnje privuče više od 1.750 vodećih kompanija i nacionalnih turističkih organizacija.

 

Jul

Kupindo