fbpx
Događaji Provod Turizam Video

Doček 2020 uz Miroslava Ilića, trubače i vatromet

Na Zlatiboru je Nova 2020 dočekana na Kraljevom trgu uz koncert Miroslava Ilića, trubače i tradicionalni vatromet. Na Kraljevom trgu se večeras okupio veliki broj kako turista tako i meštana da u dobroj atmosferi proslave Novu godinu.

Doček je počeo oko 22.30 nastupom Miroslava Ilića, koji je potvrdio da spada u red najvećih zvezda narodne muzike. Koncert je otvorio pesmom Božanstvena ženo, a zatim su sledili dobro poznati hitovi, Jesen 70 i neke, Luckasta si ti, A ti si me čekala, Srce moje, Ova noć. Miroslav Ilić je pevao bez prekida a zajedno sa njim i svi prisutni na Kraljevom trgu. Pesme Pozdravi je pozdravi, Devojka iz grada, Šumadija, Polomiću čaše od kristala, Smej se, smej publika je oduševljeno prihvatila i pevala od srca. Pevali su pesme stariji, ali i osnovci, koji su koncert pratili iz prvih redova.

Kako se bližila ponoć publika je mogla da čuje poznate hitove Tebi, Jano Jano, Dajem reč, Tako mi nedostaješ… Potom je usledila i jedna veridba,  Hristijan iz Skoplja je zaprosio devojku Fani uz pomoć Miroslava Ilića koji je ovim povodom otpevao pesmu Još te nešto čini izuzetnom.

Prvi blok koncerta je završen u 2019.godini pesmom Luckasta si ti a zatim je usledilo odbrojavanje. Nova 2020.godina je počela velikim vatrometom iznad Kraljevog trga, a zatim je zasvirao trubački orkestar Igora Mitrića.

Miroslav Ilić je pola sata posle ponoći nastavio koncert poželevši sve najbolje u 2020.godini, a onima koji nisu zaljubljeni poručio je da se zaljube odmah. Potom su usledile pesme Vino točim, a vino ne pijem i himna zlatiborskog kraja Zlatibore pitaj Taru. Zvanični deo dočeka je završen oko 1 čas posle ponoći a novogodišnje slavlje još uvek traje po zlatiborskim restoranima i kafićima.
Produkcija je i treće večeri bila na visokom nivou i zaslužuje sve pohvale. Miroslava Ilića je na ovom nastupu pratio orkestar Miše Mijatovića koji je svirao bez greške, kao i  Prvog januara sledi repriza Dočeka, a publiku će od 21 sat zabavljati grupa Van Gog.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

January 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031