fbpx
Događaji Manifestacije Turizam Video Zabava Zanimljivo

Doček 2023.godine uz Beogradski sindikat, Danicu Crnogorčević i trubače

Na zlatiborskom Kraljevom trgu veliki broj meštana i turista je dočekao 2023.godinu. Opština Čajetina i TO Zlatibor su se potrudili da pripreme zanimljiv program u kome su nastupili Danica Crnogorčević, Beogradski sindikat i trubački orkestar Dejana Jevđića.

Sindikalci su od starta podigli publiku na noge, koja je pevala zajedno sa bendom od početka do kraja, a pevali su poznate kompozicije “Duga je ulica”, “Nema predaje, nema povlačenja”, “Gala – Socijala”, “Kasno je”. Uz bakljade je izvedena pesma “BS!BS!” jedna od prvih pesama Beogradskog sindikata. Za one starije grupa je izvela pesmu “Stara garda”, “Još ovu noć”.

Pesma “Dogodine u Prizrenu” je uz odličnu koreografiju podigla atmosferu a publika je zdušno zapevala i veliki hit ove grupe “Sistem te laže”. Pred ponoć na scenu je stupila Danica Crnogorčević koja je izvela pesmu “Veseli se srpski rode”. Publika je bila oduševljena a bakljade su bile odlična uvertira za proslavu dolaska 2023.godine.

Posebnu atrakciju je predstavljao novogodišnji vatromet koji je počeo zlatnim kometama. Potom su se na nebu iznad Zlatibora mogle videti palme, hrizanteme, vodopadi, brokade i krosete u svim mogućim bojama.

Orkestar Dejana Jevđića je nastup započeo numerom “Zlatibore, zelen bore” a zatim su usledile pesme “Zlatibore pitaj Taru”, “Priča mala, e pa šta”, “Pukni zoro”, “Ružo rumena”, Đurđevdan… Posle trubača na Kraljevom trgu je ponovo nastupila Danica Crnogorčević uz pratnju muzičkog ansambla “Fenečki biseri”.

Publika je proslavu Nove 2023.godine potom nastavila u brojnim ugostiteljskim objektima na Zlatiboru a novogodišnje slavlje se nastavlja i 1.januara kada na Kraljevom trgu sledi „repriza“ dočeka Nove godine. Posetioce Zlatibora će zabavljati “Lexington Band“ i poznata estradna umetnica Indira Radić.

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

October 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031