fbpx
Događaji Politika Vesti Video

Dveri u Čajetini održali Sabor zapadne Srbije

Srpski pokret Dveri je danas u Čajetini održao Sabor zapadne Srbije. Sabor je organizovan u sklopu priprema za lokalne izbore i transformacije Srpskog pokreta Dveri u političku organizaciju. Skup je organizovan u nameri da se Srpski pokret Dveri ojača u zapadnoj Srbiji. U radu sabora su učestvovali i članovi pokreta Dveri iz Čajetine, na čelu sa Željkom Marijanovićem.

dveri15-2.

Ovo je bila istovremeno i odlična prilika da članovi opštinskih organizacija razmene iskustva stečena u dosadašnjem radu i da se bolje upoznaju. Saboru je prisustvovalo više desetina članova pokreta iz svih opština zapadne Srbije.

Na ovom skupu je govorio predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović. On je u izjavi za zlatibor.tv rekao da će Srpski pokret Dveri najkasnije do septembra zaršiti proces transformacije u političku stranku i da se trenutno radi na omasovljavanju članstva i uključivanju poštenih i sposobnih ljudi u najviše organe Pokreta.

dveri15-5

Boško Obradović je istakao da se Srpski pokret Dveri priprema za lokalne i pokrajnske izbore, da su mogući i izbori na svim nivoima pošto aktuelna vlast nema rešenja za probleme u Srbiji. Što se tiče priprema za lokalne izbore rukovostvo pokreta će nastaviti i intenzivirati saradnju sa Patriotskim blokom i DSSom na republičkom i pokrajnskom nivou, a da je opštinskim i gradskim organizacijama ostavljena sloboda da samostalno odluče o saradnji na lokalnom nivou sa Demokratskom strankom Srbije i drugim patriotskim snagama.

“Birači Dveri treba da budu svesni da naše vreme tek dolazi, i da je istrošena sva ta politička ideologija koja traje poslednjih 25 godina. Dolazi smena političkih generacija, i da Dveri donose novu nadu da ne mora sve da izgleda onako kako je izgledalo poslednjih 20 godina. Dveri donose ljude koji nisu kupili diplome, koji iza sebe nemaju afere i nisu nikada bili na vlasti. Sa Dverima dolazi jedna nada a i verujem dokaz da je moguća politika sa moralom, poštenjem, rodoljubljem i socijalnom solidarnošću”, zaključio je Obradović.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo