fbpx
Događaji Fudbal Sport

Ekipa “Borovića rampa” pobednik turnira na Vodicama

Na Vodicama je u četvrtak, 7.jula održan II memorijalni turnir u malom fudbalu “Milan Dosković Doske”. Organizatori su pored sportskog pripremili i zabavni program u kom su nastupili Arena bend, Srećko Sušić, Jelena Radovanović iz Zvezda granda i Vera Matović.

milan-doskovic-doske

Turnir je privukao veliku pažnju, a za nagrade se nadmetalo 13 ekipa, što je više nego prošle godine kada je učešće uzelo deset ekipa. Kao i prethodnih godina na turniru su učestvovale ekipe iz Čajetine, Užica, Čačka, Zlatibora kao i gosti iz Pančeva, ekipa Petrohemije.

mali-fudbal

Igralo se borbeno sa dosta lepih poteza, a u prvom polufinalu snage su odmerile ekipe Rekreativno i Jokino vrelo. Izjednačena igra je donela i izjednačen rezultat u regularnom toku utakmice 2:2. Pobednik je odlučen izvođenjem penala, tu su igrači ekipe “Rekreativno” bili smireniji pa su u devetoj seriji stigli do pobede.

U drugom polufinalu prošlogodišnji pobednik turnira Adađo je igrao sa ekipom Borovića rampa. Adađo je na ovom turniru nastupio bez svog standardnog golmana Nemanje Kutlešića koji je odsustvovao zbog radnih obaveza. I u ovoj utakmici je bio viđen dobar fudbal, ali je rezultat na kraju regularnog dela bio 2:2. Igrači ekipe Borovića rampa su bili sigurniji sa bele tačke tako da je konani rezultat drugog polufinala bio 3 (1) : 4 (2).

U finalu je ekipa Borovića rampa ušla rasterećeno posle pobede nad Adađom, s druge strane igrači ekipe “Rekreativno” su se očigledno istrošili u polufinalu tako da im je ponestalo snage u finalu. Ekipa Borovića rampa je slavila u finalu rezultatom 9:3.

turnir 2016-vodice

Pobednik turnira je dobio nagradu od 150 evra, drugoplasirana ekipa je dobila pečeno jagnje a trećeplasirana gajbu piva. po završetku turnira druženje je nastavljeno pod šatrom.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo