fbpx
Događaji Sport Sport+

Ekipa KSC Čajetina najbolja među sporskim centrima

Na upravo završenim XV sportskim susretima asocijacije sportskih centara Srbije ekipe kulturno – sportskog centra Čajetina su ostvarile najbolji rezultat kako u pojedinačnim disciplinama tako i u ukupnom plasmanu.

sportski-centri16-1

Čajetinci su slavili u malom fudbalu gde su u četvrtfinalu savladali ekipu Voždovca, u polufinalu je pala Vojvodina a u finalu je u komšijskom derbiju savladana i ekipa Užica sa 3:1. U basketu je Čajetina u finalu ponovo slavila u komšijskom derbiju pošto je savladala ekipu Užica. U ženskoj konkurenciji ekipa Čajetine je bila bolja u finalu od ekipe Vojvodine.

Muška ekipa je slavila i u odbojci gde je u finalu Čajetina bila bolja od Vrbasa. U ovoj disciplini je prvo mesto osvojila i ženska ekipa koja je u finalu savladala Čair sa 2:0.

U streljaštvu je muška ekipa Čajetine bila prva i pojedinačno i ekipno, dok je u ženskoj konkurenciji osvojila drugo mesto posle ekipe Vrbasa.

Ženska ekipa Čajetine je bila prva i u plivanju, kao i u bacanju pikada gde bila prva i u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.

U plivanju je u muškoj konkurenciji slavila ekipa Užica, drugo mesto je pripalo ekipi Borik a treće Vojvodini dok je Čajetina bila četvrta, dok je u pojedinačnoj konkurenciji zauzela treće mesto.

U pecanju je Čajetine bila prva u pojedinačnoj konkurenciji i treća u ekipnom poretku. U šahu su Čajetinci osvojili drugo mesto posle ekipe Čaira a ispred ekipe Voždovca.

Ekipa Čaira je bila najbolja u nadvlačenju konopca, a u finalu je savladala ekipu Vojvodine, dok je Čajetina u ovoj disciplini bila treća. Prvo mesto u stonom tenisu (muškarci) je osvojila ekipa Voždovca, dok je drugo mesto pripalo Vojvodini a treće Smederevu. U ovoj  disciplini Čajetina je bila četvrta. U ženskoj konkurenciji Čajetina je bila druga posle poraza u finalu od ekipe Vojvodine. Čajetina je osvojila i drugo mesto u tenisu. U ovoj disciplini je slavila ekipa Ljubljane.

U kuglanju je prvo mesto pripalo ekipi Kragujevca, a zatim slede Vojvodina i Čair. U ženskoj konkurenciji je slavila ekipa Vojvodine, Ljubrana je bila druga a Vrbas treći.

Kada se saberu bodovi iz svih disciplina u ukupnom poretku prvo mesto je pripalo domaćinima KSC Čajetina, drugo mesto je osvojila ekipa SPC “Vojvodina” Novi Sad, i na trećem mestu je ekipa SC “Čair” Niš.

 

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo