fbpx
Događaji Kultura Manifestacije Muzika T-Info Turizam

Festival Hills Up predstavljen u Beogradu

Danas je u Pres centru, Udruženja novinara Srbije u Beogradu održana konferencija za novinare povodom letnje turističke sezone na Zlatiboru i predstojećeg muzičko – kulturnog festivala ’’Hills Up’’. Medijima su se obratili predstavnica Turističke organizacije Zlatibor Jelica Tošić, PR festivala ’’Hills Up’’ Tijana Radišić, kao i učesnici festivala, grupe Zemlja gruva i SevdahBaby.

to-zlatibor-bg14-1

Jelica Tošić je prisutnima predstavila nove sadržaje na Zlatiboru za ovu letnju sezonu. Naglasak je stavljen na novootvoreni kamp koji je počeo sa radom od june ove godine i jedan je od najsavremenijih u ovom delu Evrope. Počeo je sa radom i centar Tornik, koji pored standarnih sadržaja ove godine nudi multifunkcionalne sportske terene, teren za mini golf i adrenalinsku atrakciju, bob na šinama. Tokom vrelih letnjih dana za sve posetioce ove planine u ponudi su kupališta u okolini, kao i otvoreni bazeni u samom turističkom centru.

jelica-tosic3

Cene smeštaja ostale su na prošlogodišnjem nivou, ali su i pored toga hotelijeri pripremili specijalne popuste za goste. Ona je najavila bogat program ’’Zlatiborskog kulturnog leta’’ koji je od ove godine upotpunjen novim muzičkim događajem.

jelica-tosic2

Na Zlatiboru će po prvi put od 24. do 26. jula, na Tić polju, biti održan festival pod nazivom ’’Hills Up’’. Reč je o festivalu koji će u muzičkom delu programa okupiti neka od najpoznatijih imena domaće rok i elektronske muzike. Tokom tri večeri trajanja festivala publika će imati priliku da čuje: Van Gogh, S.A.R.S., Bad Copy, Ramba Amadeusa, Zemlja gruva, The Beatshakers, SevdahBaby i mnoge druge.

Cena pojedinačne karte iznosi 499 dinara za prvi i drugi dan manifestacije, 599 dinara za treći, a komplet ulaznica za ceo festival je 1.299 dinara. Ulaznice se mogu kupiti putem sajta hillsup.com i ticketline.rs, na prodajnim mestima ticketline-a, kao i u prostorijama Saveza studenata Beograda.

Savez studenata Beograda je kao partnerska organizacija za sve zainteresovane obezbedio aranžman u iznosu od 3.999 dinara. Aranžman obuhvata: kartu za sva tri dana festivala, povratnu autobusku kartu, ulaz u kamp i kamp mesto za sva tri dana. – rekla je Tijana Radišić, PR festivala.

hillsUp2

Na kraju konferencije obratili su se i predstavnici bendova SevdahBaby i Zemlja gruva koji su najavili svoje nastupe za 25., odnosno 26. jul i izrazili zadovoljstvo što će imati priliku da učestvuju na ovom festivalu.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2022
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930