fbpx
Događaji Fudbal Sport Video

FK Zlatibor se priprema za Srpsku ligu

Zlatibor je pet kola pre kraja obezbedio siguran prolazak u viši rang takmičenja, a ovim povodom smo razgovarali sa Veljkom Radulovićem, predsednikom fudbalskog kluba Zlatibor.

veljko-radulovic2

Velika bodovna razlika, Zlatiborcima ostavlja prostora da počnu sa planovima za sezonu 2016-2017 u kojoj će se nadmetati u Srpskoj ligi – zapad. Protivnici će sledeće sezone biti neuporedivo teži a na stadionu Švajcarija će gostovati ekipe poput Smedereva, Kragujevačkog Radničkog, Sloge iz Kraljeva i Požege…

“Znate i sami da će to biti sezna velikih izazova. Biće lepo ali i teško igrati taj rang pa tako da želimo da taj 15.avgust sačekamo potpuno pripremljeni igrački, i što se tiče sponozora, uprave i tehničkih stvari na samom stadionu,” ističe Radulović.

Treba istaći da se i juniorska ekipa FK Zlatibora bori za baraž koji bi ovim mladim sportistima omogućio igranje kvalitetne lige.

Radulović se posebno ponosi na činjenicu da od formiranja Zone Drina nijedna ekipa nije imala ovako dobar rezultat kakav je napravio Zlatibor. On ističe da je tim stalno pojačavan kvalitetnim igračima, ali i da pola ekipe na okupu već tri godine i da su igrali i u okružnoj i zoni.

fkbrezfkzlat15-5

Što se tiče Srpske lige Radulović najavljuje nova pojačanja uz oprez jer u ovom rangu takmičenja neće biti lakih utakmica. Prvenstveno se planira angažovanje igrača iz Čajetine i Zlatibora koji igraju u drugim klubovima u Srbiji.

Kada je u pitanju infrastruktura uprava FK Zlatibora ima za cilj da stadion Švajcarija dobije natkrivene tribine, novinarsku sekciju a razmišlja se i o gradnji upravne zgrade.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo