fbpx
Događaji Društvo Hobi Obrazovanje Sport Sport+

Godišnja sednica UO udruženja ribolovaca “Zlatibora”

Danas je na Zlatiboru održana sednica upravnog odbora udruženja sportskih ribolovaca “Zlatibor”. Članovi UO su usvojili izveštaj o radu udruženja u toku 2015.godine, zajedno sa finansijskim izveštajem, kao i predlog i plan rada za 2016.godinu.

ribolovacka-skupstina16-3

Sednici su pored članova upravnog odbora prisustvovali i predstavnici OŠ Dimitrije Tucović, Milka Vasiljević i Nataša Todorović,  direktor KJP Zlatibor Srđan Pantović, Branko Škodrić ispred Sportskog saveza kao i predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović.

Izveštaj o radu je predstavio predsednik udruženja Nedeljko Žunić. On je članove UO obavestio o održanim takmičenjima u seniuorskoj i juniorskoj krategoriji i zahvalio se na podršci koju je udruženje imalo od opštine Čajetina, turističke organizacije Zlatibora i Sportskog saveza na pruženoj podršci u organizaciji manifestacija u 2015.godine.

ribolovacka-skupstina16-1

Gospodin Žunić je izneo predlog da se na Zlatiboru napravi šaranska bara, koja bi mogla da postane zanimljiv sadržaj na Zlatiboru. Na ovaj način, ribolovci bi dobili svoj kutak, gde bi mogli da organizuju ribolovačka takmičenja, a Zlatibor bi u svojoj turističkoj ponudi mogao da doda i ribolovački turizam.

Ono što je najveći uspeh rada udruženja je činjenica da ribolovačka sekcija u OŠ Dimitrije Tucović ima više od 100 članova. Udružnje će i ove godine raditi na omasovljavanju i planirano je da se u školama održe pokazni časovi za nove članove. I ove godine novim članovima će biti podeljeno 100 štapova za pecanje.

ribolovacka-skupstina16-2

Milka Vasiljević, direktorka OŠ Dimitrije Tucović je pohvalila saradnju sa Udruženjem i poželela da i ona konačno postane član Udruženja.

U 2016.godini planirano je da se održi više ribolovačkih manifestacija, a članovi Udruženja će predstavljati opštinu Čajetinu i na MOSI igrama koje se ove godine održavaju u BiH.

Predsednik opštine, Milan Stamatović je pohvalio rad udruženja i podržao je ideju o formiranju šaranske bare.

“Mi ćemo pomoći u realizaciji ove ideje, uz poštovanje zakonske procedure”, istakao je Stamatović.

Članarina za 2015.godinu je ostala ista kao i prošle godine, tako da će punoletni članovi plaćati po 500 dinara. Na sednici su razmatrane i cene dozvola za ribolov.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2022
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930