fbpx
Događaji Izbori Politika Vesti

Grupa građana “Zlatiborski pogled” prikuplja potpise

Danas je grupa građana “Zlatiborski pogled” počela sa prikupljanjem potpisa za predaju izborne liste na lokalnim izborima. Za prva dva sata podršku ovoj listi je dalo više od osamdeset građana opštine Čajetina. Predstavnici ove liste se nadaju da će u toku današnjeg dana uspeti da prikupe potreban broj potpisa kako bi mogli da predaju predizobornu listu. Ovu listu će predvoditi uspešni preduzetnik iz Čajetine Rajko Pelverović – Pela.

zlatiborski-pogled16

Grupa građana “Zlatiborski pogled” će na izbore za odbornike Skupštine opštine Čajetina izlazi samostalno kako bi ličnu energiju, sposobnosti i ideje ujedinili u kreiranju boljeg i kvalitetnijeg života u opštini Čajetina.

Članovi ove grupe građana imaju za cilj da vrate demokratiju u lokalni parlament i da doprinesu boljem radu lokalne samouprave, uprkos dugogodišnjoj borbi partijskih vojnika oko funkcija, direktorskih mesta i ostalih sitnih privilegija kojima se obezbeđuju glasovi na izborima.

zlatiborski-pogled16-3

Predstavnici ove liste kažu da su kandidati za odbornike uspešni, pošteni i odgovorni, pre svega prema sredini u kojoj žive i u kojoj su se svojim radom potvrdili i ostvarili, tako da ne žele da postanu odbornici da bi zaposlili sebe, članove porodice i prijatelje.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2022
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930