fbpx
Događaji Kultura Manifestacije Muzika Turizam

Hills Up 2015

Od 23. do 25. jula Zlatibor će biti prestonica rok i elektronske muzike. Na samo kilometar od centra Zlatibora, na Tić polju održaće se drugi kulturno-muzički festival „Hills Up“.

slikehills

“S.A.R.S”, “Osvajači”, “Partibrejkersi”, “Ritam nereda”, “Ju-grupa”, “Artan Lili”, “Ničim izazvan”, “Blaža i kljunovi”, “Vrelo”, Di- džejevi Marko Nastić, Aćim, “AS FM Party” samo su neki od izvođača koji će se postarati za odličan provod na drugom “Hills Up” festivalu na Zlatiboru. Pored zvučnih imena domaće scene, organizatori su dali priliku i neafirmisanim izvođačima koji su izborili učešće kroz konkurs.

U toku je konkurs za najbolju amatersku fotografiju Zlatibora pod nazivom “Zlatiborski hedonizam“, a prijave se mogu slati isključivo elektronskim putem na mejl adresu ezonazlatibor@gmail.com

pena

Organizatori, Omladinska udruženja “Serdar” i “E-Zona”, obećavaju odličnu zabavu, dobru svirku, adrenalinske sadržaje, večernje i dnevne žurke, a jedinstven pogled na “brdo” biće omogućen iz luft-balona koji je još jedna od novina ovogodišnjeg festivala. Uz muzički program, biće stavljen akcenat i na adrenalinske sadržaje kao što su zip-lajn i planinska trka, a igraće se i turnir u basketu tokom sva tri dana festivala.

Prema rečima organizatora drugi dan festivala biće najsadržajniji. Program počinje u podne pena žurkom na Tić polju uz brojne Di-džejeve, a zainteresovani za sportske aktivnosti mogu odmeriti snage u adrenalinskoj trci sa preprekama, takmičenju u limbo densu, takođe na Tić polju, kao i brojnim drugim aktivnostima.

Ulaznice se mogu kupiti onlajn kao i na prodajnim mestima istaknutim preko fejsbuk stranice “Hills Up” festivala i oficijelnog sajta www.hillsup.org, kao i na ulazu na Festival. Cena ulaznice za sva tri dana festivala je 1.000 dinara, dok je cena pojedinične ulaznice 400 dinara. Pojedinačne ulaznice mogu se kupiti isključivo na ulazu na festival.

balon

Organizatori su obezbedili besplatan prevoz od glavne autobuske stanice na Zlatiboru do festivalskog prostora na Tić polju koji će za vreme trajanja festivala od 08:00 do 02:00 prevoziti “Hilss Up” putnike! Svi zainteresovani posetioci po povoljnim uslovima mogu biti smešteni u “Auto kampu” Turističke organizacije Zlatibor, u neposrednoj blizini festivalskog prostora.

Pokrovitelji festivala su opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo