fbpx
Događaji Kultura Manifestacije Muzika Turizam

Hills Up – I dan

Prve večeri festivala Hills Up led je probila grupa “Nikad spremni”. Zatim je usledio odličan nastup Marka Jankovića. Pesme Hajde ženo, Grabljivac su ostavile dobar utisak na publiku… Posebno je bila dobra solo deonica Milana Jankovića koji je u jednom trenutku zamenio i gitaru kako bi publici pružio najbolji mogući užitak. Muzičku podršku Marku Jankoviću su pored brata Milana pržili i Ignjat Milićević (klavijatura) i Dragan Vitezović (bubnjevi).

hills-up15-8

Oko deset su nastupili Osvajači koji su napravili odličanu atmosferu svojim hitovima Krv i led, Marija, Gde da pobegnem. Publika na Tić polju je mogla da čuje i pesmu sa novog albuma “Sada je na mene red”, ali je publiku posebno pogodile pesme Pronađi me… S kim čekaš dan…

hills-up15-7

Posle osvajača na scenu je izašla grupa Artan Lili, a u to vreme se umirio i vetar pa je luft balon mogao da poleti. Brojni posetioci su iskoristili priliku za kratak let zvezdanim nebom nad festivalskom zonom.

hills-up15-4

Grupa “Ničim izazvan” je svoj nastup počela oko ponoći i odmah je uspela da obilje pozitivne energije podeli sa publikom. Pesme “O tebi”, Tužne devojke i Rekla je” su zanele publiku, a pesma Trideset je uz zvuke harmonike zvučala fantastično.

hills-up15-12

Ponoć je bila uveliko prošla kada je na scenu izašao satav SARS koji je definitivno zapalio publiku. Buđav lebac je svakako bila pesma koju je publika otpevala sa najviše žara i energije, uz visoko podignute ruke. Studijski snimci ovog sastava nikako ne mogu da dočaraju njihov nastup i energija i boja glasa.

hills-up15-11

Organizatorima se mora odati priznanje na originalno pripremljenom prostoru, dobrom ozvučenja za koje je bio zadužen tradicionalno dobar Jan audio, a posebnu atrakciju su predstavljale sedeljke od baliranog sena. Posetioci festivala su ove godine mogli da koriste i besplatni wi – fi internet koji je pripremila kompanija SkayNet iz Prijepolja.

Zabava je danas počela još u podne kada je startovala Pena party. Toplo sunce, dobar DJ izbor i pena su svakako bili odlična uvertira u dobru zabavu.

Večeras nastupaju: Partibrejkers, Ritam nereda, Marko Nastić… Sutra Yu grupa, Škabo, Blaža i kljunovi…

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo