fbpx
Događaji Kultura Manifestacije Muzika Turizam

Hills up – novi muzički festival na Zlatiboru

HillsUp1

Na Zlatiboru će po prvi put od 24. do 26. jula, na Tić polju, biti održan muzičko-kulturni festival pod nazivom „Hills up“. Reč je o festivalu koji će u muzičkom delu programa okupiti najpoznatija imena domaće rok i elektronske muzike. Tokom tri večeri trajanja festivala publika će imati priliku da čuje : Van Gogh,  S.A.R.S., Ramba Amadeusa, 357, Zemlja gruva, Osmi dan, kao i goste iz susednih zemalja: Letu štuke i Edo majka i mnogi drugi. Za ljubitelje elektronske muzike nastupiće: The Beatshakers, Sevdah baby live Pa W/DJIXX.

Imajući u vidu da su inicijatori održavanja ovog festivala UG E-Zona i Serdar, udruženja koja se bave zaštitom životne sredine i omladinskim aktivizmom i sam festival će imati takav karakter. Tokom trajanja festivala biće organizovane radionice i aktivnosti iz oblasti ekologije, kao i konkursi za amatersku fotografiju i film. Centralna dnevna aktivnost festivala biće takmičenje u planinarskom orijentiringu, dok će uz podršku Studentskog odmarališta „Ratko Mitrović“ biti održan turnir u košarci za ekipe iz cele Srbije.

Tokom juna ulaznice će biti u prodaji širom Srbije, a više informacija možete saznati na zvaničnoj stranici festivala na fejsbuku www.facebook.com/hillsupfestival kao i na internet prezentaciji festivala www.hillsup.com. Cena ulaznica će se kretati od 499 dinara za pojedinačne ulaznice za prvi i drugi dan festivala, 599 dinara za treći dan festivala do 1299 dinara za komplet ulaznica za sva tri dana.

Organizatori festivala su: Udruženja građana E-Zona sa Zlatibora i Serdar iz Čajetine uz tehničku podršku opštine Čajetina i Turističke organizacije Zlatibor.

Organizacioni odbor Festivala

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

November 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930