fbpx
Događaji Kultura Manifestacije Muzika Turizam Video

Hills Up – utisci posetioca

Moje iskustvo na Hills Up-u

andrija-blagojevic

Zabava, društvo i dobra muzika, tri reči kojima se može opisati doživljaj na Hills Up-u.
Iako je ovo tek prva godina, festival je privukao veliku pažnju. Dosta mi se svideo izbor izvođača, pa sam sa nestrpljenjem čekao dan otvaranja. Na moju sreću, nije dugo vremena prošlo do toga. Bio sam spreman za tri dana uživanja.

Dan I: Moondance i Letu Stuke su dobro zagrejali publiku i pripremili je za sjajnog Ramba. Kao i obicno zabavljao je publiku svoj neverovatnim smislom za humor, i dobrim pesmama. Svi su se smejali, skakali i naravno pevali.

hillsUp-rambo14-3

Na kraju su svi bili na nogama, a doprinos je dala i grupa Osmi Dan koja je izvodila hitove dobro poznatih rock i metal grupa. Nakon njih je, po mnogima, sledio koncert glavnih zvezda večeri, grupe S.A.R.S. Očekivano, oduševili su sve prisutne svojom muzikom. Veče je proletelo, a posle toga je sledila žurka za najupornije. Beatshakersi i DJ Felipe su takođe odlično odradili svoj posao.

Dan II: Pun utisaka sa prvog dana, nisam ni očekivao da može biti bolje, ali prevario sam se. Helm je otvorio drugo veče i počeo da privlači publiku. Nakon njega, na binu su izasli Real Tribute RHCP.U potpunosti su opravdali svoje ime o pokazali da su jedan od najboljih tribute bendova RHCP u Srbiji. Ljudi su dolazili sa svih strana, pogotovu zbog glavnog koncerta večeri, Bad Copy-ja. I sam sam se najviše obradovao njima, jer nikada ranije nisam imao priliku da ih gledam uživo. Ajzak,Vikler i Timbe su napravili spektakl od večeri, podižući atmosferu na sam maksimum.

hillsup-bad-copy14-2

Kada su završili, pripremao sam se da krenem kući, ali mi je pažnju privukla neodoljiva Djixx koja je pevala uz pratnju SevdahBaby-ja. Uspeli su da održe energiju koju je Bad Copy stvorio. Za kraj, opet odličan izbor DJ-eva, zbog kojih je retko hteo da ode kući. Zabava se nastavila.

Dan III: Nebo su prekrili tamni oblaci, koji su doneli kišu, ali to nikoga nije sprečilo u nameri da se pojave na koncertu poslednje večeri festival. Stigao sam na Tić polje kada je počeo nastup Eda Maajke, koji je bio u pratnji dvojice prijatelja.

hillsUp14-edo3
Njegov koncert su obeležile šale, i odlična muzika koja je retko koga ostavila ravnodušnim.

hillsUp14-van-gog1

Pozdravio se sa nama, i scenu prepustio nikom drugom, nego Van Gogh-u! Sledio je sat neverovatnog osećaja sreće i zabave. Ništa manje se nije očekivalo od takvih velikana.

Nakon toga sledila je žurka uz neverovatni AS FM PARTY. Energična muzika je trajala sve do ujutru, posle čega su svi zahtevali još.

Pokušao sam ukratko da opišem Hills Up kako sam ga video, ali ne možete nesto tako dobro opisati u tako malo reči. Ako niste bili ove, obavezno dođite sledeće godine, i verujte mi nećete se pokajati. Vidimo se za godinu dana, na novom i originalnom festivalu, Hills Up-u!

Andrija Blagojević

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031