fbpx
Događaji Kultura Manifestacije Muzika Turizam

HillsUp 3.0

Pripreme za ovogodišnji, treći po redu HillsUp festival su završene a organizatori najavljuju odličan provod. Publika će moći da uživa u muzici na glavnoj sceni, a za ljubitelje elektronskog zvuka pripremljena je scena “Haos u šumi”.

hills-up16-5

Ove godine Festival će početi humanitarnim koncertom 14.jula. Program počinje dnevnom žurkom na sceni “Haos u šumi” a od 20 časova počinje program na glavnoj sceni. Pubici će se predstaviti pobednici konkursa za demo bendove, kao i grupa “Generacija 5”.  Sav novac koji bude prikupljen ovom prilikom biće doniran fondaciji “Podrži život” koju je osnovao Sergej Trifunović. Organizatori su pozvali i ovom prilikom da svi pošalju poruku na 5757 i doniraju 100 dinara za našu decu. Takođe, sav prihod od prodatog pića u okviru ove večeri organizatori će uplatiti na račun fondacije kao i deo od prodaje karata za sam festival.

hills-up16-7

Glavna žurka počinje u četvrtak (15.jula) kada će u 20 časova Festival otvoriti sastav Eastock kao uvertira za nastup Del Arno benda koji sledi pola sata kasnije. Pankerski sastav Goblini će na scenu izaći u 22 časa a devedeset minuta kasnije sledi jedan od najboljih rok sastava regiona, Hladno pivo. Organizatori su posle ponoći pripremili koncert za sve ljubitelje grupe Queen, jer će zvanični Queen tribute bend svirati najveće hitove ovog popularnog sastava do kraja programa na glavnoj bini.

Drugi dan (16.jul) Festivala će početi nastupom sastava Counterfate koji je bio jedan od pobednika konkursa za demo bendove. Eletrični orgazam će zagrejati publiku u ritmu starih dobrih hitova, a uz Igra RNR cela Jugoslavija svakako da će svi na Tić polju biti na nogama. Nakon toga, sledi zvezda večeri, svakako jedno od najvećih imena jugoslovenske muzičke scene, izuzetan umetnih pre svega, Darko Rundek i Cargo trio sastav.

Organizatori su odlučili da ove godine ispune publici želju i da se ponovi nastup od prošle godine fenomenalnog Ritma nereda, koji nastupa petnaest minuta pre ponoći. Za kraj druge festivalske večeri sledi žestoka svirka još jednog tibut benda, tako da će publika moći da uživa u nastupu Prodigy live tribut benda koji će se svojski potruditi da posetioci imaju utisak da slušaju prodigy u originalnom sastavu.

Nedelja, poslednji dan festivala nastavlja postavljenu matricu. Pogram će otvoriti demo bend “Ledene oči” a zatim sledi nastup benda “Divlje jagode”. Potom malo tvrđi zvuk i nastup sastava 357. I svakako, zvezde večeri, možda čak i celog festivala, sastav Beogradski sindikat nastupa ispred ponoći i sigurno je da će svi zajedno sa publikom poslati poruke iz svojih rima daleko van Zlatibora.

satnica-hillsup

Elektronska žurka na sceni “Haos u šumi” počinje 14.jula u 17 časova, ali će prava zabava početi nastupima Calavera & Manya, Wise D & Cobe 15.jula i nastupima Ivana Radojevića B2B i Luke Vukovića. Glavna zvezda scene “Haos u šumi” Lea Dobričić nastupa 16.jula u devedeset minuta posle ponoći, a publika može da očekuje dva sata fantastične muzike. Trećeg dana sledi nastup Pihll & Dansemore i Kent explain.

Ove godine publika će moći da se zabavi i na dve afterparty žurke, u subotu i nedelju od 6 do 10 časova, za one kojima nije dovoljno žurke i za ranoranioce.

hills-up16-6

Organizacioni odbor Hills Up festivala

Organizatori su zadovoljni interesovanjem publike, a prodaja karata je pet puta veća nego prethodnih godina. Očekuje se dolazak publike iz cele Srbije, a prema poslednjim najavama planirani su i organizovani dolasci iz Podgorice, Sarajeva i Banja Luke.

Što se tiče pratećih manifestacija, Hills up foto konkurs je završen, a za pobednika konkursa je proglašena Ljiljana Ostojić iz Republike Srpske (BiH) koja je kao nagradu dobila digitalni fotoaparat i vikend za dve osobe na Zlatiboru.

hills-up-foto16

Organizatori su pripremili i brojne dnevne aktivnosti kao što su: turnir u paintballu, turnir u basketu “Kraljevi planine”, trka u planinarskom orijentiringu kao i sadržaji adrenalin parka na Zlatiboru. Ovde je zanimljivo pomenuti da pobednike paintball turnira čeka i meč sa članovima Beogradskog sindikata. Ljubitelji automobilizma će moći da uživaju i u izložbi popularne folksvagenove Bube u kampu TO Zlatibor

Ulaznice se i dalje mogu kupiti u svim WinWin radnjama u Srbiji po ceni od 2000 dinara za jedan komplet ili u okviru paketa 2+1 po ceni od 3900 dinara. Pojedinačne ulaznice biće moguće kupiti isključivo na ulazu na festival i po ceni od 700 dinara.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo