fbpx
Događaji Provod Turizam

HilsUp 2016 – nova scena – Haos u Šumi

Od 15. do 17.jula na Zlatiboru se održava treći po redu HillsUp muzički festival. Ove godine će, po prvi put, postojati dva festivalska stejdža. “Main Stage” će, kao i predhodnih godina, ugostiti najpoznatija imena rok i hip-hop scene dok će na “Haos u Šumi” bini  uz tehno zvuke i poseban vizuelni doživljaj posetici uživati do ranih jutarnih časova.

hills-up16-5

Za sve one koji vole tehno zvuk posebno će biti zanimljiva scena “Haos u Šumi”. Planiran je nastup velikog broja DJ koji će publici pružiti nezaboravan doživljaj.

hills-up16-4

Na ovoj sceni će nastupiti poznata DJ dama Lea Dobričić, koja je uvek posebna. Njeni nastupi uvek izazivaju interakciju, intenzivne emocije i vrhunski doživljaj muzike. Ona će biti zvezda druge večeri ovogodišnjeg Hills Up festivala.

hills-up16-1

Pored nje, rezidenti Samo Tvrdo i Rave Saver žurki Phill & Dansmore i Kent Explain će svojim specifičnim live nastupom trećeg dana zasigurno razdrmati publiku. Takođe, energiju svojih setova će sa posetiocima HillsUP festivala podeliti i DJ dvojci: Wise D & Kobe, Calavera & Manya, kao i Luka Vuković b2b i Ivan Radojević.

Pored ovih imena nesumnjivo je da će veliki broj ljubitelja tehna i house muzike privući i nastupi Oyshe, Phunkmoda i DJ Munje kao i Girl Panic-a, Peter Portmana, Une Andree, Dumanye, Lene GLISH i mnogih drugih.

hills-up16-3

Organizatori nisu zaboravili ni na ljubitelje Progressive House i EDM zvuka. Oni će imati priliku da uživaju u nastupima Oakicha, Alexa & Moraxa, Pete Hursta kao i Loud ekipe na dnevnoj žurci drugog dana festivala.

HillsUp i Haos podržavaju i promovišu talentovane i mlade pa je u toku konkurs za neafirmisane DJ-eve koji će imati priliku da nastupe na festivalu. Do sada je stigao veliki broj prijava a rok za prijave je 25.maj.

Više detalja o konkursu se može naći na Facebook stranici Haos u Šumi ili na sajtu www.hillsup.org.

Što se tiče programa na sceni “Main Stage” ovde će nastupiti Hladno pivo, Goblini, Darko Rundek, Beogradski sindikat, Električni orgazam, Ritam nereda, Del Arno bend…

Organizatori napominju da brojna iznenađenja tek slede kao i to da objavljeni spisak izvođača nije još uvek i konačan i uz ovogodišnji motiv festivala #nemojnikadbitidole pozivaju sve ljubitelje dobre muzike i uživanja u prirodnom ambijentu da u svojim kalendarima Zlatibor rezervišu za sredinu jula meseca i da nam se pridruže da zajedno pravimo #haosušumi.

hillsup_letak16

Obavezna napomena je da su organizatori ovog festivala omladinska udruženja koja se između ostalog bave i zaštitom životne sredine tako da će se svakako postarati da celokupan događaj prođe uz poštovanje ekoloških principa i odgovornog odnosa prema životnoj sredini!

O interesovanju za festival govore podaci da je prvi kontigent karata koji je prodavan u aprilu po ceni od 1.000 dinara rasprodat, a da se karte po ceni od 1.500 dinara za sva tri festivalska dana i na obe scene može kupiti on-line na portalu festivala HillsUp.org i u svim Win Win prodavnicama širom Srbije.

Pored muzičkog dela programa i ove godine je planiran turnir u basketu 3 x 3, a u toku je foto konkurs koji se organizuje u saradnji sa TO Zlatibor na facebooku pod nazivom #ILOVEZLATIBOR.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2022
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930