fbpx
Događaji Kultura Manifestacije Turizam

Hladno pivo otvara treći HillsUp

Ove godine festival HillsUp će otvoriti bend Hladno pivo, a organizatori su se potrudili da posetiocima pruže nezaboravan doživljaj. Publika će imati priliku da čuje i Darka Rundeka koji odavno nije nastupao u ovom delu Srbije kao i posebnu ekskluzivu u vidu čuvenog sastava Beogradski Sindikat koji se retko okuplja ali su ovaj put napravili izuzetak pa će svoje rime ove godine uživo podeliti sa posetiocima HillsUP festivala.

hills-up16-5

Ljubitelje rok muzike će obradovati podatak da nastupaju i poznati bendovi kao što su Električni orgazam, Divlje jagode, Del Arno Bend, Goblini, Ritam nereda…

Organizatori neće ostaviti uskraćene ni ljubitelje elektronske muzike za dobar provod na Zlatiboru za vreme festivala pa će tako u okviru bine „Haos u šumi“ nastupiti najpoznatija imena domaće DJ scene.

Pored bogatog muzičkog dela programa, u sklopu festivala biće organizovan turnir u basketu “Kraljevi planine”, turnir u paintballu kao i trka u planinarskom orijentiringu i brojni drugi adrenalinski sadržaji na lokacijama u blizini samog festivalskog prostora.

HillsUp podržava i promoviše talentovane i mlade pa je u toku glasanje za demo bendove koji će imati priliku da se pojave na festivalu i nastupe kao predgrupe najpopularnijim imenima domaće rok scene. Od velikog broja prijavljenih u užem izboru je trenutno 23 benda za koje se trenutno glasa na zvaničnoj FB stranici festivala. Zanimljivo je pomenuti i da su u konkurenciji bendovi iz Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Organizatori napominju da brojna iznenađenja tek slede kao i to da objavljeni spisak izvođača nije još uvek i konačan i uz ovogodisnji motiv festivala #nemojnikadbitidole pozivaju sve ljubitelje dobre muzike i uživanja u prirodnom ambijentu da u svojim kalendarima Zlatibor rezervišu sa sredinu jula meseca!

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo