fbpx
Događaji Kultura Manifestacije Muzika Turizam Video

Hotel Palisad proslavio 50 godina postojanja

Hotel Palisd je fantastičnim koncertom proslavio 50 godina postojanja. U subotu veče na terasi Hotela Palisad Vlado Georgiev je priredio koncert za pamćenje. Uprava hotela Palisad se potrudila da sve bude u najboljem redu, a posebnu draž celoj priredbi su davali reflektori koji su osvetlili renovirani blok hotela u raznim bojama.

palisad-vlado15-2

Publiku koja se prikupila u parku ispod Hotela Palisad publiku je na početku zabavljao Marko Janković. Odlično ozvučenje i odličan miks pesama su polako zagrevali publiku za nastup Vlada Georgieva. Prisutnima se posebno dopala Jankovićeva interpretacija numere Con Te Partiro, koja je izazvala buran aplauz.

marko-jankovic15-1

Potom je na terasu stigla i slavljenička torta, a sa njom i zvezda večeri, Vlado Georgiev. On je na početku otpevao “Reci ne ili da” a zatim je čestitao jubilej hotelu Palisad. Potom su se ređali njegovi poznati hitovi, a koncert je završen tek posle ponoći.

vlado-georgijev15-2

Uprava Hotela Palisad je za ovaj koncert pripremila odlično ozvučenje tako da su u muzici Vlada Georigeva uživali iz svojih dvorišta i brojni stanovnici naselja Đurkovac i Golija.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo