fbpx
Događaji Društvo Hobi Manifestacije Turizam

II Šaranski kup – Zlatibor 2015

saranski-kup3

Udruženje sportskih ribolovaca Zlatibora u saradnji sa Skupštinom opštine Čajetina, TO Zlatibor i Sportskim savezom opštine Čajetina organizuje Šaranski kup 2015. Ovo ribolovačko takmičenje će se održati od 26. do 28.juna na Ribničkom jezeru.

Takmičenje će svečano biti otvoreno u petak 26.juna u 10 časova a završava se 28.juna u 12 časova. I ove godine će pored ribolova na šarana biti organizovan i Ribolovački višeboj, a u nedelju 28.juna će biti proglašeni najbolji ribolovci Šaranskog kupa 2015.godine.

Prošle godine se nadmetalo osam ekipa, a prvo mesto je pripalo ekipi Bora-Karp iz Užica. Ekipa Ribica 2014 je osvojila drugo mesto, dok je treće mesto pipalo drugoj ekipi Zlatarskog šarana. Ekipa Bistro GSP je nagrađena peharom za fer plej, a organizatori su za podmladak takođe nagradili medaljama.

U ribolovačkom višeboju najbolji je bio Dragan Matijević iz Nove Varoši, koji je slavio u disciplinama gađanje u metu i prebačaj.

Kotizacije za ovogodišnji Šaranski kup su 5.000 dinara, a sve informacije se mogu dobiti na telefon 062/711-058 (Neđo Pavlović)

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo