fbpx
Događaji Hronika Info Vesti Video

Iseljena porodica Bjelaković

Porodicu Bjelaković su izvršitelji 20.jula uz pomoć policije iselili iz njihove porodične kuće u naselju Obudojevica.

bjelakovic

Iseljenju je prethodio poziv članovima porodice Bjelaković u policiju. Za vreme njihovog odsustva izvršitelji su uz asistenciju policije ušli u njihovu kuću.

Ovim povodom smo razgovarali sa Snežanom Bjelaković i advokaticom porodice Bjelaković, Draganom Obradović.

dragana-obradovic

“Danas je gospođu Bjelaković lokalna policija pozvala da da izjavu u policiji. Onda su i njene roditelje zadržali u policiji gde su ih držali četiri sata. Dok je porodica Bjelaković bila u policiji u kuću su stigli izvršitelji sa policijom,” izjavila je zastupnica Obradović. Ona je istakla da su se u kući u tom trenutku nalazilo više maloletnih lica i da situacija nije bila prijatna.

“Sina gospođe Bjelaković koji je ležao bolestan izvršitelji su prvo zaključali a zatim su ga izbacili na ulicu”, rekla je gospođa Obradović.

Zastupnica Obradović je rekla i da će se ovaj slučaj sigurno naći na dnevnom redu suda u Strazburu i da je podneta ustavna žalba.

jeftovic

Milija Jeftović, advokat iz Užica koji je zatražio asistenciju policije kako bi ušao u posed je za zlatibor.tv rekao:

“Gospodin Bjelaković je uzeo kredit i nije ga vratio. Banka je pokrenula prodaju, u postupku sudske prodaje ja sam dao najpovoljniju cenu i 29.jula 2014.godine sam kupio tu kuću.”

snezana-bjelakovic

Situacija je najteže pala gospođi Snežani Bjelaković koja je izjavila da ovo bruka i sramota i da se zbog ove situacije razbolela i da izvršitelji nisu dozvolili njoj i njenim roditeljima da uzmu lekove iz kuće.

Kao što je poznato prvi pokušaj iseljenja porodice Bjelaković je bio 20.marta ove godine kada je Rade Bjelaković pokušao da izvrši samoubistvo. Njega je u ovoj nameri tada sprečila policija. O ovome je tada pisao i beogradski Blic.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829