fbpx
Događaji Fudbal Sport

Izborna skupština FSZO – Ristanović i dalje predsednik

Na Zlatiboru je održana izborna skupština Fudbalskog saveza zlatiborskog okruga. Izbornoj skupštini prisustvovalo je svih 26 delegata i svi oni su dali poverenje Josipu Ristanoviću da i u naredne četiri godine vodi ovaj okrug.

fszo16

U novom savezu skupštine FSZO opštinski fudbalski savez Užica ima 9 predstavnika, OFS Požega 8 , OFS Priboj 4, fudbalski klub Sloboda ima 3 predstavnika, stručne strukovne organizacije sudija i trenera po jednog predstavnika.

Po ponovnom izboru na mesto predsednika Ristanović je rekao: “Zahvaljujem se na ukazanom poverenju.Sa članovima izvršnog odbora ću i u narednom periodu raditi na daljem razvoju fudbala u zlatiborskom okrugu i posebno nastojati da se unapredi rad stručnih strukovnih organizacija sudija i trenera.“

Skupštini su prisustvovali i Žarko Stevanović, predsednik FSRZS i Rade Popović, generalni sekretar. Stevanović je u obraćanju prisutnima istakao da je ovo prvi okrug koji sprovodi izbore i da je on pravi primer i drugima kako se sportski, ciljano i planski može i mora raditi u fudbalu.

Na skupštini su izabrani i ostali organi Saveza. Za članove Izvršnog odbora, pored predsednika Josipa Ristanovića, izabrani su i Miroslav Bukvić, koji će biti potpredsednik, Milivoje Marković, Srđan Ostojić, Veljko Radulović, Vladan Jeremić i Ivan Draškić. Skupština je odlučila da članovi Nadzornog odbora za mandatni period do 2020.godine budu: Radenko Arsić, Zoran Adžić i Vladan Damjanović. Za članove disciplinske komisije su izabrani: Aleksandar Milivojević, Želimir Džambić i Marko Draškić, dok će članovi komisije za žalbe biti: Predrag Vitić, Miroslav Kovačević i Aleksandar Popadić. Na mesto generalnog sekretara FSZO je izabran Branislav Zlatić.

D. Milojević

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031