fbpx
Događaji Politika Vesti

JS organizuje studijsko putovanje u Jagodinu

Opštinski odbor Jedinstvene Srbije u Čajetini organizuje jednodnevno studijsko putovanje u Jagodinu. Za studijsko putovanje mogu da se prijave svi punoletni građani koji imaju prijavljeno prebivalište na području opštine Čajetina. Broj mesta je ograničen, pa će ukoliko bude prijavljen veći broj kadidata biti izvršena selekcija. Za sve učesnike putovanja obezbeđen je besplatni prevoz i ručak u Jagodini.

jedinstvena-srbija

Opštinski odbor Jedinstvene Srbije tradicionalno organizuje posete Jagodini, već tri godine. Polazak je 24.jula 2014.godine, a planirano je da građani opštine Čajetina znamenitosti Jagodine i poznati Akva – park.

Predsednik OO Čajetina Jedinstvene Srbije Milanko Božović je za portal zlatibor.tv rekao da je ovo odlična prilika da naši građani vide kako funkcioniše grad Jagodina, i kako je planskim radom Jagodina postala jedan od turističkih centara u Srbiji.

Predsednik opštinskog odbora JS Milanko Božović
Predsednik opštinskog odbora JS Milanko Božović

“Pozivamo sve građane bez obzira na političku pripadnost da se jave i zajedno sa nama posete Jagodinu, kako bi mogli i sami da primenimo neke od dobrih praksi koje je Dragan Marković uveo u Jagodini, istakao je Božović.

Više informacija o putovanju svi zainteresovani građani mogu dobiti na telefone 063/77-12-672 i 060/300-65-30

 

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo