fbpx
Događaji Izbori Politika Vesti

Koalicija DS, SDS i LDP prikupila potpise za lokalne izbore

Koalicija Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke i Liberalno demokratske partije je u petak uspešno prikupila neophodan broj potpisa podrške za izbornu listu.

Ove partije će na lokalnim izborima u Čajetini nastupiti na izbornoj listi “Lista za bolju Čajetinu – Strajin Nedović, Radovan Jojić (Demokratska stranka, Socijaldemokratska stranka, Liberalno demokratska partija).

Predstavnici koalicije su u petak bili vidno zadovoljni podrškom i odzivom članova i simpatizera ovih partija koji su došli da daju podršku izbornoj listi.

“Zadovoljni smo odzivom građana da nam pruže podršku i verujem da će naša lista ostvariti dobar rezultat na predstojećim izborima. Ovom prilikom bih se zahvalio svima koji su nam pružili podršku i verujem da ih nećemo izneveriti,” izjavio je prvi na izbornoj listi ove koalicije Strajin Nedović, predsednik OO SDSa u Čajetini.

lista-cajetina2

“Tehnički deo posla je završen tako da će izborna lista naše koalicije biti predata izbornoj komisiji najverovatnije u ponedeljak, rekao je Radovan Jojić, predsednik OO Demokratske stranke.

Ovo će biti četvrta izborna lista koja će biti predata Opštinskoj izbornoj komisiji u Čajetini.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

November 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930