fbpx
Događaji Izbori Politika Vesti

Koalicija SNP-DSS-PUPS predala izbornu listu

Koalicija SNP-DSS-PUPS je danas prva predala izbornu listu sa prikupljenim potpisima za učešće. Ova koalicija je uz izbornu listu predala i potpise više od 600 građana.

snp-dss-pups16-1

Milan Stamatović, nosilac liste ove koalicije je za medije izjavio da je će ova koalicija osvojiti vlast na ovim narednim izborima kao i na prethodnim.

snp-predaja-liste16-3

“Ovo je ista grupa ljudi, isti tim koji je učestvovao i na prethodnim izborima, kada nam je narod ukazao poverenje. Nadam se da će i sada tako biti, jer smo u prethodnom periodu kao jedna odgovorna i ozbiljna vlast zaslužili poverenje naših građana, istakao je Stamatović.

snp-predaja-liste

Predsednik opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije, Arsen Đurić je povodom predaje izborne dokumentacije izrazio očekivanja da će ova koalicija biti prva na listi.

“Naša lista je koncipirana tako da su zastupljene sve mesne zajednice, ljudi svih kvalifikacionih i starosnih struktura. Lista je vrlo kvaliteta, znači čini je jedna grupa vrlo kvalitetnih, poštenih i vrednih ljudi. Očekujemo izuzetno dobre rezultate i apsolutnu pobedu na izbrima 24.aprila,” istakao je Đurić.

snp-predaja-liste16-2

Slavko Pantović, predsednik OO PUPSa je izjavio da je odziv za prikupljanje potpisa bio dobar i da očekuje da će ova koalicija biti ubedljivo prva i nada se osvajanju vlasti. On je poručio penzionerima da razmisle za koga će glasati jer glasaju za sebe, svoju decu i unuke i da će PUPS učiniti sve da se pomogne građanima opštine Čajetina.

Po predaji izborne liste opštinska izborna komisija će pregledati i razmotriti prikupljenu dokumentaciju i odlučiti da li su ispunjeni svi uslovi za proglašenje liste.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo