fbpx
Događaji Izbori Politika Vesti Video

Konferencija za medije OO SNS Čajetina

Juče je u prostorijama opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Čajetini održana konferencija za medije povodom aktuelnih dešavanja u opštini Čajetina.

konferencijaSNS16-1

Predsednik opštinskog odbora SNSa dr Aleksandar Jeremić je ovom prilikom govorio o gradnji Dino parka i seči borove šume na ovoj parceli. Opštinski odbor SNSa je ovim povodom podneo prijave Ekološkoj inspekciji. U SNS naglašavaju da nisu protiv gradnje Dino parka već da moraju da ukažu na kršenje zakonske procedure.

Đorđe Dabić je ispred udruženja građana Viktorija je odbacio optužbe da je ovo udruženje dobilo 900.000 dinara za projekat od Ministarstva omladine i sporta. On je istakao da je udruženje konkurisalo za sredstva, ali da je njihov projekat odbijen.

dabic

Dabić je ovom prilikom izneo optužbe na rad lokalne samouprave kada su u pitanju rekonstrukcija radova na Kraljevom trgu, kao i na rashode udruženja građana koje finansira lokalna samouprava.

Pejovic

Na konferenciji je govorio i o predsednik Saveta mesne zajednice Tripkova, Milenko Pejović koji je istakao da su članovi Savet MZ Tripkova prešli u SNS i da od sada podržavaju dr Aleksandra Jeremića i premijera Aleksandra Vučića. On je na konferenciji govorio o problemima koje ova mesna zajednica ima kada je u pitanju putna infrastruktura, vodvodna i elektro mreža.

Na kraju konferencije predstavnici OO SNS su odgovarali na pitanja novinara.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2022
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930